Kobilerin gelişmesine yönelik eğitim faaliyetleri sürüyor faaliyetleri

Kobilerin gelişmesine yönelik eğitim faaliyetleri sürüyor faaliyetleri

Kozan'daki kobilerin gelişmesine yönelik eğitim faaliyetleri Kozan Ticaret Odası ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü işbirliğinde Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından verilmeye başlandı.

Kozan Organize Sanayi Bölgesine AR-GE binası yapılması için proje hazırlandı. Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından Çukurova Kalkınma Ajansı'nın 2021 yılı yenilik ve verimlilik küçük ölçekli altyapı programına “Kozan Organize Sanayi Bölgesi Arge İle Güçleniyor” projesi ile başvuru yapıldı.

Başvuru Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından değerlendirildi ve onaylandı. Çalışmaları başladı ve Aralık ayı sonunda Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'ne teslim edilecek.

Alınan bu destek ile birlikte Kozan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki firmaların yöneticilerine; yalın üretim, 5s, kaizen ile üretimde sürekli iyileştirme sistemi, AR-GE projeleri ve devlet destekleri, ekip çalışması, zaman yönetimi, etkili iletişim ve şiddet kontrolü, tarımda kültürel mücadele, dış ticaret, sosyal medya yönetimi ve e-ticaret başlıkları altında eğitim çalışmaları yürütülüyor.

Kozan Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen eğitim çalışmalarına Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Kozan organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın’la birlikte üretim faaliyetinde bulunan fabrika yöneticileri ve çalışanları katıldı.