Anahtar Kelimeler: KOLTUKLAR ÇOCUKLARA EMANET

KOLTUKLAR ÇOCUKLARA EMANET

KOLTUKLAR ÇOCUKLARA EMANET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nda koltukları devralan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. Koltukları devralan çocuklar O anın tadını çıkardılar.

 

 

 

 

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kaymakam, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Emniyet Müdürü, Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü koltuklarını öğrencilere devrettiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, her yıl farklı okullardan öğrenciler, koltuklarda devir teslim töreni yaparak o gün içerisinde koltuğa oturarak, kurumun yönetimini gerçekleştiriyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kozan Kaymakamlığı, Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltukları öğrencilere devredildi.

/resimler/2019-4/23/1252553039721.jpg

Kaymakam Serin, bütün öğrencilerin 23 Nisan bayramını kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam´ın makamına oturan TOKİ Şehit Suat Ocak İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Zeynep Azra Serin koltuğu oturmanın mutluluğunu yaşadı. Koltuğa oturduktan sonra kısa bir açıklama yapan Zeynep Azra; bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını söyledi. Kozan Kaymakamlığı çalışmaları hakkında da bilgi alan Zeynep Azra Serin, Kaymakamlık makamının çok iyi bir makam olduğunu dile getirdi.

/resimler/2019-4/23/1253495540936.jpg

Adalet çok önemli

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığı´na vekaleten bakan Ahmet İzzettin Kılıç´ın yerine 100. Yıl İlkokulu 3/B sınıfı öğrencisi Almila Şahin geçti. Cumhuriyet Başsavcılığı makamına oturan Almila Şahin, adliye içerisindeki işleyişin nasıl olduğu hakkında bilgi aldı. Ayrıca, adaletin çok önemli bir yapıya sahip olduğunu dile getirerek, hakimlerin ve savcıların adalet dağıttığına dikkat çekti.

/resimler/2019-4/23/1259197734710.jpg

?Çocuklar geleceğin teminatıdır?

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle oturan Yavuz Sultan Selim İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Melisa Yılmaz´da eğitimin önemine dikkat çekti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez´den görevi devralan Melisa Yılmaz, bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutladı. Okullarda verilen eğitimle çocukların gelecek için umut taşıdığına dikkat çeken Milli Eğitim Müdürü Melisa Yılmaz, eğitimin önemine dikkat çekti.

/resimler/2019-4/23/1300062266912.jpg

Belediye Başkanlığı´na Esra Gökçe geldi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan´ın makamına Şehit Cüneyt Kızılarslan Anaokulu öğrencisi Esra Gökçe geldi. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Belediye Başkanı seçilen Kazım Özgan´ın yerine oturan Esra Gökçe´de belediye birim amirlerine Kozan ilçe merkezindeki eksiklikler ile ilgili yapılması gerekenler konusunda talimat verdi. Daha güzel ve yaşanabilir bir kent için çalışmaların daha hızlı ve gençlere yönelik olmasını da dile getiren Gökçe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bütün çocukların ve Kozanlıların bayramını kutladı.

/resimler/2019-4/23/1300508986475.jpg

Telsizden ekiplere anons yaptı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Mehmet İyim´in koltuğuna da Şehit Kubilay İlkokulu 2/D sınıfı öğrencisi İkra Bolat oturdu. İkra Bolat´ta Emniyet Müdürü makamında telsizden ekiplere son durum hakkında bilgi vermeleri için anons yaptı. İlçe Emniyet Müdürlüğü koltuğuna oturmadan önce öğretmenlik hayalleri kuran 2. sınıf öğrencisi ikra, o koltuğa oturduktan sonra fikrinin değiştiğini, ileride polis olmak istediğini dile getirdi. Bu vesile ile bütün çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını´da kutladı. İlçe Emniyet Müdürü Mehmet İyim 2. sınıf öğrencisi İkra Bolat ve öğretmenleri ile yakından ilgilendi.

/resimler/2019-4/23/1301328518659.jpg

Garnizon Komutanlığı´na Sudenaz Özcan geldi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Garnizon Komutanlığı´nda PERSONEL ÜSTÇAVUŞ Ercan Demir´in yerine Atatürk İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Sudenaz Özcan getirildi. Sudenaz Özcan´da askerlerin bu vatan için gece gündüz demeden nöbet tuttuklarını ve yeri geldiğinde de canlarını seve seve verdiklerine dikkat çekerek askerliğin büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Sudenaz Garnizon Komutanlığı koltuğunun çok önemli ve ağır olduğuna dikkat çekerek, 23 Nisan´ın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara bayram olarak armağan edildiğine vurgu yaptı.