Anahtar Kelimeler: Köpeğin ölümü cezasız kalmadı

Köpeğin ölümü cezasız kalmadı

Köpeğin ölümü cezasız kalmadı

Kozan’da, bisikletten düştükten sonra üzerinden otomobil geçen çuvalın içinde telef olan Köpek Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi.

Dehşet anlarını ihbar kabul eden Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği bisiklet sürücüsünü ve köpeğin üzerinden geçen araç sürüsünü güvenlik kameralarını inceleyerek tespit etti.

Güvenlik güçleri olayın sorumlularının tespit edildiğini belirterek “Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği tarafından haberler ve görüntü ihbar kabul edilerek araştırmaya başlanılarak 21 Nisan 2021 günü Arslanpaşa Mahallesi Elif Hasan Bayram Aile Sağlığı Merkezi yanında meydana geldiği ve otomobil tarafından ezilen köpeğin öldüğü, köpeği çuvalın içerisine koyarak sağlık merkezi yanında düşüren şahsın S. A. isimli şahıs olduğu, yere düşen torba içerisindeki köpeğin üzerinden geçen aracın sahibinin M.T. isimli şahıs olduğu yapılan araştırmalar sonucunda tespit edilmiş ve şahıslara Hayvanları Koruma Kanununun ilgili maddelerinden gerekli idari cezai işlem uygulandığı” belirtildi.