Anahtar Kelimeler: kurşunun kurbanı oldu

Kör kurşunun kurbanı oldu

Kör kurşunun kurbanı oldu

Tufanbeyli´de bir düğünde çıkan tartışma sonucu kalabalığın üzerine ateş eden kişi bir çocuğun ölümüne, bir çocuğun da yaralanmasına neden oldu.

Tufanbeyli ilçesi İstiklal Mahallesi´nde düğünde bazı kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce kimliği belirlenemeyen bir kişi kalabalığın üzerine tabanca ile ateş etmeye başladı. Mermilerden biri 11 yaşındaki Eren Çinçik´in kafasına isabet ederken, bir mermide 15 yaşındaki Mustafa Soyarslan´ın omuzuna isabet etti. Kalabalığı fırsat bilen zanlı olay yerinden kaçtı.

Çocukların yaralanması ile aileler sinir krizleri geçirdiler. Olay yerine çağrılan ambulans ile her iki yaralı çocukta Tufanbeyli Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından her iki yaralı çocukta Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisi´ne sevk edildi. Durumu ağır olan Eren Çinçik Devlet Hastanesi´ndeki ilk müdahalenin ardından Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi´ne sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen 11 yaşındaki Eren kurtarılamadı. Mustafa´nın tedavisi ise halen devam ediyor.

İstiklal Mahallesi´ndeki düğünü birbirine katan zanlıyı yakalamak için Tufanbeyli polisi geniş çaplı araştırma başlattı.

/resimler/2019-7/20/0823052674844.jpg