Anahtar Kelimeler: Korkunç yaralı

Korkunç kaza, 3 ölü, 3 yaralı

Korkunç kaza, 3 ölü, 3 yaralı

Feke - Saimbeyli karayolu Yeşilvadi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, Feke - Saimbeyli karayolu Yeşilvadi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Yaşar Menteş yönetimindeki 01 Y 6906 plakalı araç ile İbrahim Türk yönetimindeki 34 BTE 687 plakalı otomobil çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü Yaşar Menteş ve yanında bulunan Dursun Gülay Menteş kaza yerinde hayatını kaybetti. Diğer yaralılar olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ambulansları ile Feke Devlet Hastanesine sevk kaldırıldı. Ağır yaralı olan Ali Emre Menteş (21) ise doktorların yaptığı bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Esra Yılmaz (30) ise 112 helikopteri ile Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Feke Devlet Hastanesinde ilk müdahaleleri yapılan diğer yaralılar Kozan Devlet Hastanesi'ne sevk edildikten sonra durumu ağır olan Ayşe Yılmaz (5) 112 Acil Servis ambulansı ile Adana’ya sevk edildi. Öte yandan İbrahim Türk'ün hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Jandarmanın 3 kişinin öldüğü 2'si ağır 3 kişinin yaralandığı trafik kazası ile ilgili olarak soruşturma başlattığı öğrenildi.