Anahtar Kelimeler: KÖŞGER’ TUFANBEYLİ’ ZİYARET

KÖŞGER’DEN TUFANBEYLİ’YE ZİYARET

KÖŞGER’DEN TUFANBEYLİ’YE ZİYARET

Vali Yavuz Selim Köşger; Adana’nın Toros eteklerinde yer alan, tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Tufanbeyli ilçesinde Tufanbeyli Kaymakamlığı ile Tufanbeyli Belediyesini ziyaret etti.

İlk olarak Tufanbeyli Kaymakamlığı ziyaretinde bulunan Vali Köşger, kaymakamlık personeli tarafından kapıda karşılandı. Tufanbeyli Kaymakamı Zübeyir Yıldırım’dan ilçenin genel durumu, gerçekleştirilen ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Köşger, Kaymakam Yıldırım’ın şahsında tüm kaymakamlık personeline görevlerinde başarılar diledi.

Serin havası, doğası ve tarihi değerleriyle Tufanbeyli’nin önemli ilçelerimizden biri olduğunu belirten Vali Köşger, “Köklü bir tarihe sahip Tufanbeyli, tarihe ışık tutan yanıyla ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan bir ilçemiz. İlçemizin sahip olduğu tüm potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek ve vatandaşımıza sunduğumuz kamu hizmetlerinin kaliteli olması için tüm kurumlarımızla el birliği ile çalışıyoruz.” dedi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Tufanbeyli Belediyesini ziyaret eden Vali Köşger, Belediye Başkanı Remzi Ergü ile bir süre sohbet etti. Tufanbeyli Belediyesince yapılan faaliyetler hakkında Başkan Ergü’den bilgi alan Vali Köşger, Başkan Remzi Ergü ve belediye çalışanlarına başarılar diledi.

Tufanbeyli Belediye Başkanı Ergü ise ziyaretleri için Vali Köşger’e teşekkür ettiklerini