KÖTÜ SAHADA BÜYÜK GALİBİYET

KÖTÜ SAHADA BÜYÜK GALİBİYET

Kozan Belediyespor şampiyonluk yolunda zorlu Akdeniz Belediyespor engelini 3 golle aşmayı bildi. Bölgesel Amatör Liginde (BAL) zirve yarışını sürdüren Kozan Belediyespor hızlı başladığı maçta ilk kırk beş dakika gol bulamasa da ikinci yarıyı gol yağmuru

Mehmet Yaşav’ın 50. dakikada maçta gol perdesini aralamasının ardından, Serkan Özkan’ın muhteşem golü ile Kozan Belediyespor deplasmanda rahat bir nefes aldı. Ev sahibi Akdeniz Belediyespor’dan Berkan’ın 80. dakikada kendi kalesine attığı gol ile Kozan Belediyespor maçtan 3-0 galip ayrılan taraf oldu. Yaklaşık bir haftadır devam eden yağışlardan dolayı bozulan zemin takımlara zor anlar yaşatırken, yağmur maç sırasında da devam etti. Saha şartlarının bu kadar kötü olacağını tahmin etmediklerini dile getiren Kozan Belediyespor Yardımcı Antrenörü Ali Rıza Atıcı yaptığı açıklamada “Patates tarlası gibi bir zeminde her iki takımın da oyuncuları çok zorlu anlar yaşadı. Ama Kozan Belediyespor olarak galip gelmeyi bildik. Önümüzde şampiyonluk için 8 maçımız daha var. Umarım bundan sonra daha düzgün saha koşullarında oynarız.” dedi.

 

Ceyhanspor – Meski maçının kazananı Kozan oldu

Ceyhanspor - Meskispor arasında Ceyhan’da oynanan maçtan ev sahibi 1-0’lık skor ile galip ayrıldı. Kozan Belediyespor’un en yakın takipçisi olan Meskispor, Ceyhan yenilgisinin ardından, lider Kozan’ın 3 puan gerisine düştü. Kozan Belediyespor taraftarları ve Çılgınlar Grubu bu kiritik maça büyük ilgi gösterdiler.

 

18. haftanın sonunda ligde puanını 43’e çıkararak zirvedeki yerini koruyan Kozan Belediyespor’u 40 puan ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor takip etti.

 

Ligin 19. haftasında, kendi sahasında, 22 Şubat Pazar günü Selçuklu Belediyespor ile karşılaşacak olan Kozan Belediyespor’da morallerin yerinde olduğu gözlendi.