Anahtar Kelimeler: -’ OLAĞAN GENEL KURUL YAPILDI

KOZ-YAR’DA OLAĞAN GENEL KURUL YAPILDI

KOZ-YAR’DA OLAĞAN GENEL KURUL YAPILDI

KOZ-YAR, Şehit Arda Can Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlediği Olağan Genel Kurul ve Bilgilendirme Toplantısı'nda büyük bir katılım ve şeffaflıkla dikkat çekti.

Toplantıya KOZ-YAR Yönetim Kurulu, KOZ-YAR Fedakarlar Grubu, Kozan Anneleri Grubu, Arama Kurtarma Birimi, ve Genç KOZ-YAR ile KOZ-YAR Gönüllüleri katıldı. Yönetim Kurulu üyesi Okan Arık moderatörlüğünde gerçekleşen program, dernek Başkanı Musa Akçalı'nın açılış konuşması ile başladı. Muhasip yönetim kurulu üyesi Zafer Çağlar faaliyet raporu sunumu yaparken, yönetim kurulu üyesi Murat Akdoğan denetim ve faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

Genç KOZ-YAR adına Avukat Umut Akçalı'nın konuşmasının ardından, KOZ-YAR Bilişim Sorumlusu Erkan Alsancak, bilişim konularında derneğin ilerleme planlarını sunarak teknolojik gelişmelere vurgu yaptı. Dernek Başkanı Musa Akçalı ise 2023-24 Eylem Planı'nı açıkladı ve görev dağılımlarını gerçekleştirdi.

 

Program, "şeffaf, denetlenebilir, hesap verebilir bir dernek olmak" misyonu doğrultusunda gerçekleştirildi ve katılımcıların dilek ve temennileriyle son buldu. KOZ-YAR, katılım rekoru kırarak toplumsal dayanışma ve insani yardım konularındaki çalışmalarına olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.