Kozan ASKİ Su Arıza Sorumlusu Hacı Uçar ?Kozan´ın su sorununu ortadan kaldıracağız?

Kozan ASKİ Su Arıza Sorumlusu Hacı Uçar ?Kozan´ın su sorununu ortadan kaldıracağız?

Adana Büyükşehir Belediyesi Kozan ASKİ Su Arıza Sorumlusu Hacı Uçar´dan müjdeli haber var. Uçar, özellikle yaz aylarında su sıkıntısı yaşayan Kozan´a 20 gün içerisinde 3 tane 450 metreye kadar inebilen büyük su kuyusu kurulacağının müjdesini verdi.

K.Ekspres- Adana Büyükşehir Belediyesi Kozan ASKİ Su Arıza Sorumlusu Hacı Uçar´dan müjdeli haber var. Uçar, özellikle yaz aylarında su sıkıntısı yaşayan Kozan´a 20 gün içerisinde 3 tane 450 metreye kadar inebilen büyük su kuyusu kurulacağının müjdesini verdi. Ağlıboğaz taraflarına kurulacak olan su kuyuları sayesinde geçtiğimiz yıl su sorunu yaşayan Ağlıboğaz Mahallesi sakinleri ve Kozan halkı bu yıl aynı kaderi yaşamayacak.

Gazetemize açıklamada bulunan Kozan ASKİ Su Arıza Sorumlusu Hacı Uçar ?Kozan´ın kanayan yarası su sorununu ortadan kaldıracağız. 13 yıldan buyana Kozan´a bir tane su kuyusu açılmamış. /resimler/2017-3/17/1532129715594.jpg

Ara hatların eskiyen asbestli borularını değiştirme çalışmalarına geçtiğimiz hafta Şevkiye Mahallesi meltem sokakta başlamıştık.  Kozan Belediyesi ise yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına Şevkiye Mahallesi Sırkıntı Caddesi üzerinde yine çalışma başlatmıştı. Biz de zemin kazılmışken 600 metre Sırkıntı Caddesi´nin eskiyen pis boruları 160´lık boru ile değiştireceğiz. Çalışmalarımızın bitmesinin ardından. Bundan sonra o cadde üzerinde su sorunu yaşanmayacak. Ana hatların değişme ihalesi ise yapıldığı zaman ana hatlardaki asbestli borularda değişecek? şeklinde konuştu.