KOZAN BASINI BURÇ KOLEJİNİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

KOZAN BASINI BURÇ KOLEJİNİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu, ilçede görev yapan gazetecilere yönelik iftar etkinliği düzenledi.

Okul misafirhanesinde gerçekleşen etkinliğe ilçede görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri katıldı. İftar öncesi bir konuşma yapan okul müdürü Abdulhadi Kaya, davete katılan basın mensuplarına teşekkür etti. Sözlerini sürdüren Kaya; ?Müslümanlar için çok faziletli olan mübarek Ramazan-ı Şerif´i hep birlikte idrak ediyoruz. Bu güzel ay içerisinde siz değerli basın mensupları ile birlikte iftar açmayı istedik. Kırmayarak davetimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Malumunuz sadece özel zaman dilimlerinde değil normal zamanlarda da siz değerli basın mensupları ile bir araya gelmeye çalışıyoruz. Sevgiler muhabbetler paylaştıkça çoğalır, üzüntü ve kederler paylaştıkça azalır. Bu güzel günleri Kozan´ımızın değerli basın mensupları ile paylaşarak çoğaltmak istiyoruz.? dedi.

Bir basın mensubunun yaklaşık 2 yıldır yurt genelinde Burç okullarının da içerisinde bulunduğu bazı özel okul ve dershanelere baskı yapıldığını söyleyerek, bu durumdan ne kadar etkilendiğini sorması üzerine bir açıklama yapan Kaya; ?Biz bahsettiğiniz o baskı ve zorluklarla ilgilenmiyoruz. Bizim işimiz milli manevi değerlerine sahip çıkacak, vatana millete hayırlı güzel bir nesil yetişmektir. Şükürler olsun ki bu konuda da başarımız ortadadır. Kurum olarak inanların siyasi görüşü, dünya görüşü, kılık kıyafeti gibi hallerine bakmayız. Büyüklerimizin dediği gibi ?İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın´ mantığı ile işimize bakıyoruz. Kozan´da her yıl kayıtlarımız artarak devam ediyor. Önümüzde ki yıl için 140 öğrenci kaydettik ve kaydetmeye devam ediyoruz. Sonuç olarak bizim sorumluluklarımız var biz ona bakarız gerisi çok önemli değil? diye konuştu.

Birlikte yapılan iftarın ardından etkinlik okunan Kur´an-ı Kerim ve yemek duası ile son buldu. Okul yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektiren basın mensupları Kaya´ya teşekkür etti.