Kozan Belediyesi: ?Çöp kutusundaki Atatürk resmi doğruları yansıtmamaktadır?

Kozan Belediyesi: ?Çöp kutusundaki Atatürk resmi doğruları yansıtmamaktadır?

BengüTürk TV´de yayınlanan, ?Kozan Belediyesi´nde bir skandal daha? başlığı altında verilen habere Kozan Belediyesi´nden yalanlama geldi. ?Başkanımız ve belediyeye çirkin saldırı? başlığı altında yapılan açıklamada haber yalanlandı.

Kozan İmar Limited Şirketi önünde bir çöp kutusu içerisinde ülkücülere ait dergi üzerinde Atatürk resminin yer alması habere konu oldu. Haberde; çöp kutusuna bakan işçilerin gözlerine İnanamadığı belirtilerek, kapağında Atatürk resmi bulunan dergiyi çöp kutusuna atan Kozan Belediyesi´nin gerçek yüzünü ortaya koyduğu ifade edildi.

Haberde, ?Her konuşmalarında Atatürk´ün partisi olduklarını dile getiren ve seçimlerde Saadet Partisi ile CHP yönetimi bu duruma neden sessiz? Saadet Partisi´nin çöpe attıkları Atatürk´ü koruyamayacaklar mı? Yoksa sessizliğe devam edip gündemden düşmesini mi bekleyecekler?? soruları soruldu.

BengüTürk TV´de yayınlanan bu haberin ardından, Kozan Belediyesi´nden açıklama geldi. Açıklamanın başlığında, ?Belediyemiz ve başkanımıza çirkin saldırı? ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada; ?Konunun geçtiği İmar Limited Şirketi´nde bir çöp kutusu içerisinde gerçekleştiği iddia edilen bu fotoğraf karesi doğruları yansıtmamaktadır. Şer güçlerinin planlı bir oyunudur. Bu şer güçlerinin oyunu ellerinde patlayacaktır. Her ne kadar böyle bir durum olmasa da yine de konuyla ilgili gerekli birimlere talimat verilmiş olup, gerekli inceleme titizlikle. Yürütülmektedir. Böyle bir durum varsa haklarında gerekli çalışma yapılacaktır. Ayrıca, Gazi Mustafa Kemal Atatürk üzerinden siyaset yapmak acizlerin işidir. Vatandaşlarımız bu tiyatro gösterilerine meyil vermeyecektir? ifadeleri kullanıldı.