Kozan Belediyesi Güzelevler Parkını 5 Kasım´da açacak

Kozan Belediyesi Güzelevler Parkını 5 Kasım´da açacak

K.Ekspres- Kozan Belediyesi, Ağlıboğaz Mahallesi Güzelevler Sitesi Civarında yaptığı parkı 5 Kasım Cumartesi Günü hizmete açacak.

Geçtiğimiz Haziran Ayında Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk tarafından temeli atılan 4 bin 500 metrekarelik parkın Kozan´ın yeni yerleşim merkezi olan Ağlıboğaz Mahallesindeki en büyük modern sosyal yaşam alanı olduğu belirtildi.

 

Yapım çalışmaları geçtiğimiz hafta tamamlanan parkın içerisinde basketbol sahası, fitness alanı, büyük oyun grubu, mescit, kafeterya, muhtarlık hizmet binası, anneler için bebek emzirme odası, süs havuzu, kadın ? erkek ve engelli tuvaleti bulunuyor. Çiçek ve ağaç dikimi geçtiğimiz günlerde yapılan parkın çevresindeki yollar da yenilenerek parke ile kaplanıyor.

 

Yapım çalışmaları 5 ay süren parkın daha açılışı yapılmadan mahalle sakinlerinin ve özellikle de çocukların uğrak merkezi haline geldiğini ifade eden Başkan Öztürk, açılışa tüm Kozanlı vatandaşları davet etti. Başkan Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ?2016´nın ilk aylarında bir taziye için geldiğim Güzelevler sitesinde çocuklar etrafımı sarıp benden park istemişlerdi, ben de yavrularımıza kısa süre içerisinde parklarını yapacağımıza dair söz vermiştim. Haziran Ayında başladığımız parkımızı 4 buçuk ayda tamamladık. Kozanımızın yeni yerleşim alanı olan Ağlıboğaz Mahallemizin en büyük, ilçemizin de 3. büyük parkını kısa sürede inşaa ettik. 5 Kasım Cumartesi Günü yapacağımız açılışa tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımızın sağlıklı ve mutlu bir ortamda gelişimlerine destek olmak amacıyla yaptığımız parkımız, mahallemize ve Kozanımıza hayırlı uğurlu olsun.?

 

5 Kasım Cumartesi Günü saat 14:00´te yapılacak park açılışında çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılacak ve Kozan Belediyesi Aşevi ikramlarda bulunacak. /resimler/2016-11/4/0851474388332.jpg