KOZAN BELEDİYESİ GÜZELEVLER PARKINI BÜYÜK BİR TÖRENLE AÇTI

KOZAN BELEDİYESİ GÜZELEVLER PARKINI BÜYÜK BİR TÖRENLE AÇTI

Kozan Belediyesi geçtiğimiz hafta tamamladığı 4 bin 500 metrekarelik parkı görkemli bir törenle açtı.

/resimler/2016-11/7/1121599105660.jpg

Kozan Belediyesi geçtiğimiz hafta tamamladığı 4 bin 500 metrekarelik parkı görkemli bir törenle açtı.

Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 4 buçuk ayda tamamlanan Ağlıboğaz Mahallesindeki parkın açılışına binlerce vatandaş katıldı. Parkın açılış kurdelesini Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, İlçe Müftüsü Bilal Başoğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi 3.Bölge Koordinasyon Şube Müdürü Tayfun Çiftçi ve CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu birlikte kesti.

Belediye Başkanı Musa Öztürk´ün ev sahipliğinde düzenlenen törende ilk konuşmayı mahalle muhtarı Cengiz Büyüköztürk yaptı. Muhtar Büyüköztürk Başkan Özürk´e ve belediye ekiplerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Güzelevler Sitesi çocuk parkının Ağlıboğaz Mahallesine ve Kozan´a hayırlı olmasını dileyen Başkan Öztürk, belediye hizmetlerinin ve yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Öztürk açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ?Geçtiğimiz yıl mahallemizin çocuklarına verdiğimiz park sözünü yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. 4 bin 500 metrekarelik parkımız mahallemizin en büyük sosyal yaşam alanı. Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız yatırımlarla ilçemizdeki parkları yeniden cazibe merkezi haline getirdik, 2014 yerel seçimleri öncesinde vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerimizi eksiksiz yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Ağlıboğaz mahallemize bir müjdemiz daha var. Avrupa Birliğinden aldığımız destekle inşaat çalışmalarına gectiğimiz ay başladığımız Hayat Boyu Eğitim Merkezimizi 2 ay içerisinde siz vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız."

İlçe Jandarma Bölük Komutanı Ahmet Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez, Kozan Belediyesi meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve mahalle muhtarlarının katıldığı açılışa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Açılışta Kozan Belediyesi Aşevi çeşitli ikramlarda bulundu. Çocuklara boyama kitabı, balon ve şapka dağıtılan açılış töreninde kurbanlar kesildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Öztürk ve protokol temsilcileri parkı gezerek vatandaşlarla ve çocuklarla uzun süre sohbet etti. /resimler/2016-11/7/1122391228605.jpg