KOZAN BELEDİYESİ HAYIR ÇARŞISI ANAOKULLARINI ZİYARET ETTİ

KOZAN BELEDİYESİ HAYIR ÇARŞISI ANAOKULLARINI ZİYARET ETTİ

Kozan Belediyesi Hayır Çarşısı faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Belediye bünyesinde hizmet veren Hayır Çarşısının çalışanları ilçedeki anaokullarını ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi. Kozan Anaokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu, Minik Kalpler Eğitim Kreşi, 2 Haziran Anaokulu ve İnkılap İlkokulunu ziyaret eden yetkililer çarşının faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.

 

Hayır Çarışısının vatandaştan ve esnaftanan gelen destek ile ayakta kaldığını belirten Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ?Hayır çarşımızın ekibi ilçemizdeki anaokullarını ziyaret ederek öğrencilerimizi  faaliyetlerimiz hakkında bilgilendiriyorlar. Bizlere ev sahipliği yapan okullarımıza teşekkür ediyoruz. Yardımlaşma ve paylaşma duygusunun çocuklarımıza küçük yaştan itibaren ailede ve okulda verilmesi gerekliliğine inanıyoruz. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ve Suriyeli göçmenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Belediye olarak vatandaşımız ve esnafımızla el ele vererek ihtiyaç sahiblerinin eksiklerini gidermeye gayret gösteriyoruz.?

 

Palyaço gösterileri ile eğlenerek bilgilenen öğrencilere balon ve bayrak da dağıtıldı.

 

Hayırsever Vatandaştan Hayır Çarşısına Büyük Bağış

Kozan´da isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir esnaf  Hayır Çarşısına 116 adet yeni bay ve bayan pantolonu, 34 adet yeni takım elbise ve 4 adet battaniyeden oluşan büyük bir bağış yaptı. Hayır Çarşısı yetkilileri yapılan bağışın daha önceden tespit edilen İhtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirterek bağışta bulunan hayırsevere teşekkür etti.