Anahtar Kelimeler:

KOZAN BELEDİYESİ HORZUM YAYLASINDA ASFALT ATAĞI BAŞLATTI

KOZAN BELEDİYESİ HORZUM YAYLASINDA ASFALT ATAĞI BAŞLATTI

Kozan Belediyesi bölgenin en gözde yaylalarından olan Horzum´un tüm sokaklarında asfalt çalışması başlattı. Bozulan yollar yeniden asfaltlanırken dere yataklarındaki yetersiz büzler ekipler tarafından yenileri ile değiştiriliyor.

İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Kozan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Şefliği ekipleri, yaz aylarında yoğun nüfus artışının yaşandığı bölgenin en gözde yaylalarından Horzum´da asfaltlama çalışması başlattı. Bakımsızlık nedeni ile kullanılamaz hale gelen onlarca sokağı elden geçiren ekipler, genişletme ve bakım çalışmaları tamamlanan sokakları asfalt ile kaplıyor. Yol üzerinde bulunan dere yataklarında taşkınların önlenmesi için yetersiz olan büzlerin de değiştirileceği çalışmalar kapsamında Horzum´un tüm sokaklarının asfaltlanacağı bildirildi.

Kozan Belediyesi başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, havaların ısınmasıyla birlikte Kozanlı birçok ailenin Horzum´a yaylaya geldiği için buradaki belediye hizmetlerine ağırlık verdiklerini kaydetti. Öztürk ?Belediye olarak Horzum´da ki yaylacı vatandaşlarımızın huzurlu ve rahat bir yaz geçirmeleri için çalışmalarımıza başladık. Horzum´daki tüm ara sokaklarda düzleme ve mıcırla kaplama çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz burada ki çalışmaları inşallah bayramdan önce bitirecekler. Ayrıca burada bulunan görevlilerimiz de halkımızın ihtiyaç ve şikayetlerini dinleyerek yapılması gereken çalışmalar için belediyemize bilgi aktarıyor. Kozan Belediyesi olarak yaylacılarımızın iyi bir tatil dönemi geçirmeleri için tüm bakım-onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yapmaya devam edeceğiz? dedi.