ego
15.12.2015 11:22:18
hayırlı olsun mutlu dağlı da yeter artık 4 belediye başkanı yedi en az 20 kaymakam 50 emniyet müdürü...... ne Yusuf kayaymış be oglu Selçuk başkan yardımcılığına kadar yükselecek heralde bu gidişle.... yuru Yusuf kaya ..ha birde bu derya tüfekçi de belediyeyi kazanmak için kazımla cok calısmadı mı bunlar .... nedir bu lannnnnnnnn

KOZAN BELEDİYESİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

KOZAN BELEDİYESİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Kozan Belediyesi bünyesinde bulunan 5 birimin müdürleri değiştirildi.

 

Yapılan değişimlerin en çok ses getireni yaklaşık 20 yıldan bu yana vekaleten Zabıta Müdürlüğü görevini sürdüren Mutlu Dağlı oldu. Dağlı´ın yerine vekaleten İzzet Kunt getirilirken, Emlak ve Gelir Müdürlüğü Galip Öztorun, görevinden alınan Selçuk Kaya Mali İşler Müdürlüğüne, Mali İşler Müdürlüğünde bulunan Ünal Bilgili Yazı İşleri Müdürlüğüne, Yazı İşleri Müdürü İsmail Yüzer Adana Büyükşehir Belediyesi Aski Proje Daire Başkanlığına ve son olarak İmar Müdürü Haydar Keleş´in yerine Derya Tüfekli´in getirildiği öğrenildi.

Görev değişimlerinin en çok konuşulan ismi olan Mutlu Dağlı ise Kozan Kent Müzesi sorumluluğuna gönderildiği öğrenildi.

Kozan Belediyesi yetkilileri görev değişimlerini kan değişimi olarak yorumlar iken, siyasi kulisler de ise Musa Öztürk kendi kadrolarını oluşturuyor yorumlarına neden oldu.