KOZAN BELEDİYESİNDEN YENİ EVLENEN ÇİFTLERE SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ

KOZAN BELEDİYESİNDEN YENİ EVLENEN ÇİFTLERE SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ

Kozan Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü´nde dünya evine giren çiftleri unutmadı. Sevgililer Günü´nde evlenen çiftlere, fincan takımı, nikah şekeri ve gül hediye edildi.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´ün talimatı ile görevlendirilen ekip, Sevgililer Günü´nde evlenen çiftleri ziyaret ederekgünün anısına fincan takımı hediye etti. İlçe genelinde toplam 7 çiftin mutluluğuna şahitlik eden görevliler ilk olarak Millet Bahçesi Kültür Merkezinde kıyılan nikah ile dünya evine giren 4 çifti ziyaret etti. Belediye tarafından hazırlatılan nikah şekerlerini salonda bulunan misafirlere ikram eden görevliler, çiftlere günün anısına Başkan Musa Öztürk imzalı fincan takımıhediye etti. Görevliler, akşam saatlerinde ise ilçedeki çeşitli salonlarında gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine giren 3 çifti ziyaret ederek fincan takımı hediye etti.

14 Şubat Sevgililer Günü münasebeti ileilçede evlenen çiftlere özel hediye hazırladıklarını söyleyen Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, "Bugün için görevlendirdiğimiz personellerimiz ilçemizde bu özel günde dünya evine giren 7 çiftimizin mutluluklarına şahitlik ederek belediyemizin hediyelerini takdim etti. Tüm çiftlere sadece bir gün değil ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum" dedi.