Kozan Belediyesi´nin Standı Festivale Damgasını Vurdu

Kozan Belediyesi´nin Standı Festivale Damgasını Vurdu

12-13 ve 14 Ekim´de Adana´da düzenlenen Lezzet Festivali ne Kozan Belediyesi´nin standı damga vurdu.

12-13 ve 14 Ekim´de Adana´da düzenlenen Lezzet Festivali ne Kozan Belediyesi´nin standı damga vurdu.

Adana Valiliği tarafından Adana Merkez Park´ta Lezzet Festivali´nin 6. Gerçekleştirildi. Lezzet Festivali´ne Adana´nın yerli firmaları katılırken, belediyelerde Lezzet Festivali´nde stant açtı. Kozan belediyesi hem Kozan´a özgü yiyecek ve içecekleri standında tanırken, hem de Kozan´ın tarih turizmi açısından tanıtımlarda bulundu.

Stand önünde yapılan gösteriler ile Lezzet Festivali´ne damgasını vuran Kozan Belediyesi misafirlerini en iyi şekilde ağırladı.

Kozan Belediyesi´nden yapılan açıklamada; ?Adana´da düzenlenen Lezzet Festivali´nde İlçemizin tanıtımını yapmak için açmış olduğumuz standımız da bizleri yalnız bırakmayan Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş Bey´e, Sayın vekillerimiz; Fatma Güldemet Sarı, Ahmet Zenbilci, Abdullah Doğru´ya, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan´a, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik´e, Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak´a, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay´a, Kozanlı STK temsilcilerimize, işadamlarına ve vatandaşlarımıza yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız? ifadeleri kullanıldı.

12-13 ve 14 Ekim tarihlerinde Adana Merkez Park´ta 6.´sı düzenlenen Lezzet Festivali´ne on binlerce insanın katıldığı gözlendi.

Kozan Belediyesi standında ziyaretçilere ücretsiz olarak narenciye ürünleri ve bal şerbeti ikram edildi.