KOZAN BELEDİYESİ´NİN STANDI TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ TOPLANTISINDA GÖZ DOLDURDU

KOZAN BELEDİYESİ´NİN STANDI TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ TOPLANTISINDA GÖZ DOLDURDU

Tarihi Kentler Birliği üyesi olan Kozan Belediyesi´nin standı Adana´da düzenlenen toplantıda ilgi odağı oldu.

Tarihi Kentler Birliği´nin 15. kuruluş yıldönümü toplantısı Seyhan Belediyesi´nin ev sahipliğinde Adana´da HiltonSA Otelinde gerçekleştirildi. 18-19 Aralık tarihlerinde 220 belediye başkanı, bürokrat ve teknik personelin katıldığı toplantıda ev sahibi belediye ile birlikte stand açan tek belediye Kozan Belediyesi oldu.

 

Restorasyonu kısa süre önce tamamlanan Yapıcı Konağı, sokak sağlıklaştırma projesi tamamlanan Yeğenoğlu Sokak, Anavarza Kalesi ve Antik Kenti, Arıkan Konağı gibi tarihi eserlerin yanı sıra Kozan Belediyesi´nin hizmetlerinin tanıtıldığı stand konuklardan yoğun ilgi gördü.

 

Adana Valisi Mustafa Büyük, CHP Adana Milletvekili Zülfikar Tümer ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´nün de ziyaret ettiği standa Kozan Belediyesi´nin genç personelleri ev sahipliği yaptı.

 

Kozan Belediyesi´nin kısa süre önce yayınladığı ?Kozan Gezi Rehberi?, ?Medeniyetler Şehri Kozan?, Kozan Belediyesi´nin hizmetlerinin tanıtıldığı ?Kozan Bülten? ve ?Kozan Tanıtım Filmi?nin konuklara hediye edildiği stand iki gün boyunca ziyaretçilerini kabul etti.