KOZAN BELEDİYESPOR 2-1 MAĞLUP OLDU

KOZAN BELEDİYESPOR 2-1 MAĞLUP OLDU

3.Lig 1. Grup´ta mücadele eden Kozan Belediyespor, 16.hafta mücadelesinde İsmet Atlı Stadyumu´nda Düzcespor´ u ağırladı.

 

Kozan Belediyespor bu maça Erzin maçındaki 11´den 4 farklı isimle sahaya çıktı.  Deniz Ozan, Ferit, Mehmet Ballı ve Ali Karaağaç takımda yer almadı. Demirovic maça; Ogün, Seyit Volkan, Abdullah, Emre, İlyas, Veysel, Uğur, Reha, Muratcan, Özcan, Muzaffer on biriyle başladı. Maça hızlı başlayan Kozan Belediyespor üst üste girdiği pozisyonlardan bir türlü faydalanamadı.

Düzcespor 38. Dakikada kullanılan köşe vuruşunda gelen topu kafa vuruşu ile karşılayan Zihni Düzcespor´u 1-0 öne geçirdi. Golün hemen ardından rakip kaleye yüklenen Kozan Belediyespor 39. Dakikada köşe vuruşu kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda Düzcespor kalecisi Muzaffer´in şutunu çıkardı. Kaleciden dönen topu tamamlayan Emre Gürbüz topu ağlara yolladı ve durumu 1-1´e getirdi. 

Skorun 1-1 bitmesi ile ilk yarının bitişi düdüğü çaldı. İkinci yarıda da rakip kaleye yüklenen Kozan Belediyespor bir türlü aradığı golü bulamadı. 54.dakikada sağ taraftan yapılan ortada Düzcespor´ da Zihni topu karşıladı ve düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı. Demirovic sonucu değiştirmek için hamleler yaptı. Fakat rakip kalede bir türlü aradığımız golü bulamadık ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldık.