KOZAN BELEDİYESPOR FUTBOL YAZ OKULUNDA SERTİFİKA TÖRENİ

KOZAN BELEDİYESPOR FUTBOL YAZ OKULUNDA SERTİFİKA TÖRENİ

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesi´nin birlikte düzenlediği ?Futbol Yaz Okulu´ coşkulu sertifika töreni ile sona erdi.

Kozan Belediyespor Futbol Tesislerinde yapılan törene, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Adana Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Koordinatörü Tayfun Çiftçi, İlçe Gençlik - Spor Müdürü ve Kozan Belediyespor Genel Kaptanı Kürşat Gültekin, Kozan Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Duru, Yaşar Şenöz ve Cengiz Yeşiloğlu, Kozan Belediyespor Kulüp Başkanı Hakan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile genç sporcuların yakınları katıldı.

30 Gün boyunca antrenörlerden oyun kuralları, temel spor ahlakı ve futbol tekniğini öğrenen 9-11 yaş aralığında ki 250 sporcuya, kurs bitirme sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Yetenekli sporcuların Kozan Belediyespor´un alt yapısında değerlendirileceği kurstan ayrılan bazı minik futbolcular, arkadaşları ve hocalarından ayrılacakları için hüzün yaşadı.

Çocukların yaz tatillerini daha verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla Adana Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Futbol Yaz Okulu açtıklarını ifade eden Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yavrularınıkursa gönderen aileleri tebrik etti. Spora ve sporcuya verdikleri desteğin her zaman süreceğini belirten Başkan Musa Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ?Adana Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte düzenlediğimiz ?Futbol Yaz Okulu´na katılan çocuklarımız yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirdi. Geleceğin sporcuları burada sadece futbol bilgisi değil aynı zamanda toplu spor oyunları, spor ahlakı, centilmenlik, arkadaşlık, büyüklere ve küçüklere saygıyı da öğrendiler. Bugün sertifikalarını alan bazı genç yetenekler ilerleyen zamanlarda ?Spor Toto 3. Lig´de mücadele eden Kozan Belediyespor´un altyapısı için değerlendirilecekler. Kursun açılışında da belirttiğim gibi, neden Kozan´ımızdan yetişmiş yetenekleri gelecek yıllarda milli takımımıza yollamayalım? Bunlar gerçekleştirilemeyecek hayaller değil. Geçtiğimiz hafta kulübümüzün güreş takımında yetişen bir yavrumuz Trabzon´da gerçekleşen uluslararası bir olimpiyatta dünya birincisi oldu. İnşallah bugün sertifikalarını alan bu yavrularımız spor hayatlarına devam eder ve bir gün milli sporcularımız arasında yerlerini alırlar.?

Katkılarından dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´ye, futbol hocalarına ve emeği geçenlereteşekkür eden Başkan Musa Öztürk, kursu başarıyla tamamlayan minik sporculara adlarına düzenlenen sertifikalarını ve günün hatırası olarak birer futbol topu takdim etti.