KOZAN BELEDİYESPOR´DA YENİ SEZON HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

KOZAN BELEDİYESPOR´DA YENİ SEZON HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

2016 ? 2017 futbol sezonunda TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Kozan Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.

Nevşehir´de geçirilen iki kamp döneminin ardından Kozan´a dönen takım, İsmet Atlı Şehir Stadyumunda antrenmanlara çıkmaya başladı. 3 Eylül´de başlayacak sezon öncesinde günü çift antrenmanla geçiren Kozan Belediyesporda hedef şampiyonluk.

 

Hızlı bir transfer sezonunu geride bırakan Kozan Belediyesporda futbolcular, kulüp yönetimi, teknik ekip ve taraftar arasındaki uyum dikkat çekiyor.

 

Antrenmanları yakından takip eden Kozan Belediyespor Kulüp Başkanı Hakan Öztürk yeni sezon hazırlıkları hakkında bir açıklama yaptı. Başkan Öztürk açıklamasında; ?Nevşehir´de yaptığımız iki hazırlık kampı kulübümüz için çok verimli geçti. Takım içerisinde eski futbolcularımız ve yeni transferlerimizin uyumu gün geçtikçe artıyor. 11 Eylülde ligde çıkacağımız ilk karşılaşma öncesinde kulübümüzün ekonomik sıkıntılarını çözme konusunda da önemli adımlar attık. Kozan Belediye Başkanımız Sayın Musa Öztürk´ün de desteği ile başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz.? dedi.

 

Kozan Belediyesporun son hazırlık maçı Adana Büyükşehirspor ile

Kozan Belediyespor sezon hazırlıkları kapsamında 8 hazırlık maçına çıktı. Karşılaşmalardan 6 galibiyet ile ayrılan Kozan Belediyespor, son hazırlık maçında 3 Eylül´de Adana Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Adana Kayhan Kaynak Kardeşler Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 17:00´de başlayacak.