Anahtar Kelimeler: KOZAN ALLAH ALTINDA HIRSIZLIK

KOZAN´ DA ALLAH ? DİN ADI ALTINDA HIRSIZLIK

KOZAN´ DA ALLAH ? DİN ADI ALTINDA HIRSIZLIK

İlçemiz Kozan´ da bayram günü Allah ve Din adını kullanarak hırsızlık yapanlar boy gösteriyor.

 

İlçemiz Kozan´ da bayram günü Allah ve Din adını kullanarak hırsızlık yapanlar boy gösteriyor.

İlçemiz Kozan´ da cadde ve ara sokaklarda ellerinde Allah ve bazı Kur´ an-ı Kerim ayetleri basılı olan kartları satmak amacıyla cadde cadde, sokak sokak dolaşarak evlerin kapı zillerini çalan bazı şahıslar el çabukluğu ile evdeki para ve değerli eşyaları çalıyor.

Gazetemiz personellerinden Musa Tatlı´ nın da evine gelen şahıs elindeki dini basılı kartları göstererek gözyaşları içinde Allah´ ın adını kullanmak suretiyle ısrarla satmak istedi. Personelimizin eşi de Allah rızası için bir adet satın aldı. Ancak şahıs ? Ablacığım eşinizin giymediği uzun kollu gömleklerinden bir tane verir misin? Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Allah´ ın bereketi üzerinize olsun? gibi sözler kullanarak duygu sömürüsü yaptı. Bu sözler karşısında dayanamayıp bir adet gömlek getiren ev hanımı şâhısa verdi. Ancak kadının evin içerisine girmesini fırsat bilen şahıs sehpa üzerinde bulunan cüzdandaki bir miktar parayı alarak kayıplara karıştı. Olayı fark eden muhabirimiz hemen 155 polis imdat hattını arayarak bilgi verdi.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak Allah ve Din adı altında hırsızlık yapan bu şahıslara tüm Kozan halkını duyarlı olmaya davet ediyoruz. Olayla ilgili emniyet mensupları soruşturma başlattı.