Anahtar Kelimeler: KOZAN CİNAYET

KOZAN´ DA CİNAYET

KOZAN´ DA CİNAYET

Kozan´da hasatı yapılan mısır tarlasında biçerdöverden dökülen mısırları toplamak isteyen bir kişi tarla bekçisi tarafından av tüfeği ile vurarak öldürdü.

 

Olay ilçeye bağlı Güneri Mahallesinde ki mısır tarlasında meydana geldi. İddiaya göre 2 gün önce hasatı yapılan tarlada biçer döverden dökülen koçanları toplamak isteyen Ünal Halaç (30) tarlanın bekçisi olan Abdullah Coşman (48) tarafından engellenmek istendi. Koçanları toplamakta ısrar eden Halaç ve bekçi Coşman arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Abdullah Coşman av tüfeği ile Ünal Halaç´a ateş etti. Vücuduna isabet eden saçmalar nedeni ile Halaç olay yerinde hayatını kaybeden, Abdullah Coşman tarlanın sahibini arayarak birini öldürdüğünü söyledi. Tarla sahibinin ihbarı üzerine olay yerine Ambulans ve polis sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis cinayet şüphelisi Abdullah Coşman´ı gözaltına aldı.

Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Halaç´ın cenazesi, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Kozan Devlet Hastanesi morguna kondu.