KOZAN E.K.K.K OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

KOZAN E.K.K.K OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Kozan Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kooperatifi olağan genel kurulu yapıldı.

Genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Ardından genel kurul başkanlık divanı seçildi. Seçilen divan tarafından yönetim kurulu yıllık çalışma raporu ve denetim kurulu raporu okundu. Akabinde bilanço ve bilanço ve gelir ? gider tablolarının okunmasının ardından okunan raporların ve hesapların müzakere edilerek kabulüne ve ya reddine sunuldu. Çoğunluğun kabul ettiği roprlardan sonra yönetim ve denetim kurulu üyleri ayr ayrı ibra edildi.

Gerçekleştirilen genel kurulda 2016 yılı için tahmini bütçe görüşülerek karara bağlandı. Yönetim kurulu üyleri ile denetim kurulu üyeleri aylık ücret ve huzur hakları ile yollukların belirlenmesinin ardından kooperatife garimenkul ve araç alım satımı hakkında yetki verildi. Daha sonra bölge birliği temsicileri seçilerek dilek ve temnnilere geçildi. Dilek ve temenniler bölümünden sonra olağan genel kurul sona erdi.

Üzeyir Öztürk, Sadık Keklik, Fatih İnceler, Adem Turgut ve Hasan Atakan Tek yönetim kurulu seçildi. Gerçekleştirilen olan genel kurulu bölge birlik başkanları, STK temsilcileri, bölge birlik üyeleri ve  muhtarların yanı sıra davetliler katıldı.