Kozan E.K.K.K Olağan Mali Kongre Heyecanı

Kozan E.K.K.K Olağan Mali Kongre Heyecanı

- Kozan Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kooperatifi olağan genel mali kongresi kooperatif binası toplantı salonunda yapıldı.

K.Ekspres- Kozan Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kooperatifi olağan genel mali kongresi kooperatif binası toplantı salonunda yapıldı.

Kongrenin açılışında konuşan Kooperatif Başkanı Üzeyir Öztürk 7. Mali kongrelerini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, katılımcılara ve ortaklara teşekkür etti.

 Genel mali kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı. Ardından genel kurul başkanlık divanı seçildi. Seçilen divan tarafından yönetim kurulu yıllık çalışma raporu ve denetim kurulu raporu okundu. Akabinde bilanço ve gelir ? gider tablolarının okunmasının ardından okunan raporların ve hesapların müzakere edilerek kabulüne veya reddine sunuldu. Çoğunluğun kabul ettiği raporlardan sonra 2 asil 2 de yedek denetim kurulu üye seçimi gerçekleştirildi./resimler/2017-2/9/1131508230069.jpg

Gerçekleştirilen genel mali kongrede 2017 yılı için tahmini bütçe görüşülerek karara bağlandı. Yönetim kurulu üyeleri ile denetim kurulu üyeleri aylık ücret ve huzur hakları ile yollukların belirlenmesinin ardından kooperatife gayrimenkul ve araç alım satımı hakkında yetki verildi. Daha sonra bölge birliği temsilcileri seçilerek dilek ve temennilere geçildi. Dilek ve temenniler bölümünden sonra olağan mali kongre sona erdi.

Yapılan kongrenin ardından konuşan Halk Bankası Bölge Müdürü Mustafa Atlı ? Kooperatiflerin esnaflar üzerindeki önemine dikkat çekerek, gerçekleştirilen mali kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gerçekleştirilen kongreye Halk Bankası Bölge Müdürü, çok sayıda oda ve kooperatif başkanı başta olmak üzere çok sayıda kooperatif ortağı katıldı.