Kozan Haberciliğinde Ekspres Farkı

Kozan Haberciliğinde Ekspres Farkı

Gazetemizin watsapp haber hattı bu hafta hizmete girdi.

Gazetemizin watsapp haber hattı bu hafta hizmete girdi.

K.Ekspres- Teknolojik gelişmeleri yakinen takip eden Kozan Ekspres Gazetesi Haber Merkezi yeni bir hizmete daha kapılarını açıyor.

Teknolojinin her geçen gün hayatımıza biraz daha girdiği günümüzde haber merkezimiz teknolojik gelişmelere sessiz kalmayarak, ?Benim için haber diyorsan gönder? sloganı ile watsapp hattını devreye girdirdi.

Gazetemiz haber merkezi, okurlarına daha kaliteli haber ulaştırma adına hayata geçirdiği Alo Ekspres Watsapp hattı ile çevrenizde yaşadığınız, gördüğünüz, bakış açınızdan haber değeri var dediğiniz fotoğraf ve bilgileri 0546 491 40 07 nolu numaradan bizlere ulaştırarak, kamuoyunun doğru haber alma özgürlüğüne katkı sağlayabilirsiniz.

Bunun için yapacağınız şey çok kolay elinizde bulunan akıllı telefonlar aracılığı ile fotoğraf ve görüntüleri watsapp tan bizlere ulaştırın, her şeyden haberiniz olsun.

Konu ile ilgili açıklama yapan haber merkezimiz ?yeni hayata geçirdiğimiz proje ile abonelerimizin ve kamuoyunun haber alma özgürlüğünü daha geniş alanlara ulaştırmayı hedefliyoruz. Okurlarımızın gönderdiği her haber merkezimizce değerlendirilecektir. Gönderdiğiniz haberin kaynağı, düne kadar olduğu gibi bugünden sonra da gazetemizin yayın ilkelerinden olan ?haber kaynaklarının gizliliğinin korunması? ilkesi doğrultusunda 3. şahıslara ya da kamuoyuna açıklanmayacaktır.? dedi.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak watsapp haber hattımıza ilginizi ve haberlerinizi bekliyoruz.