KOZAN H.E.M YILSONU SERGİSİNİ AÇTI

KOZAN H.E.M YILSONU SERGİSİNİ AÇTI

Kozan Halk Eğitim Merkezi yıl boyunca hazırladıkları çalışmalarını düzenledikleri yılsonu sergisi ile gösterime çıkardı.

Kozan Halk Eğitim Merkezi yıl boyunca hazırladıkları çalışmalarını düzenledikleri yılsonu sergisi ile gösterime çıkardı.

Birçok yeni proje ve kurlarla sürekli gündemde olan Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerinin yıl boyunca hazırladığı eserlerini açtıkları sergi ile sunumunu gerçekleştirdi. Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Özgüner önderliğinde gerçekleştirilen sergide seramikten, ahşap boyamaya, dikiş-nakıştan bağlama, gitar ve birçok dalda kurs alan kursiyerler yılsonunda kendi eserlerini sergileyerek gururunu yaşadılar.

Sergi açılışında açılış konuşmasını yapan Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Özgüner; ? Kozan Halk Eğitim Merkezi olarak birçok dal da kurslarımız var. Bir yıl boyunca kursiyerlerimizin el emeği göz nuru çalışmalarını yılsonunda siz değerli katılımcılarımıza sergilemek istedik. Buradan ilk olarak kurs öğretmenlerimize, kursiyerlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum? dedi.

Akabinde konuşma yapan Kozan Kaymakamı Avni Oral; ? Öncelikle bu çalışmaları yapan, bu eserleri oluşturan kursiyerlerimize çok teşekkür ediyor, onları canı yürekten kutluyorum. Ayrıca bu aşamaya gelmesine vesile olan kurs öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum. Her bir eser bir sanattır. Sanat olan saygımız gereği böyle bir daveti geri çevirmeden katılmayı canı yürekten istedik. Bu vesile ile öncelikle eğitimde emek veren kurs öğretmenlerimize akabinde buradaki eserleri oluşturan kursiyerlerimize ve Halk Eğitim Merkezi yönetimine sonsuz teşekkür ediyor, başarılar diliyorum? dedi.