Anahtar Kelimeler: Kozan Hızlı Trene Kavuşuyor

Kozan Hızlı Trene Kavuşuyor

Kozan Hızlı Trene Kavuşuyor

Kozan-Adana arası hızlı tren proje ihalesi gerçekleştirildi. Müjdeli haberi Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam verdi.

Kozan-Adana arası hızlı tren proje ihalesi gerçekleştirildi. Müjdeli haberi Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam verdi.

Kozan Kaymakamlığı, Kozan Ticaret Odası ve Kozan OSB öncülüğünde, Adana Milletvekili Tamer Dağlı´nın destekleri sonucunda Kozan´ın geleceğini ilgilendiren bir konu olan ?Raylı Sistem Ulaşım ve Taşıma Hattı Proje İhalesi? yapıldığı öğrenildi.

Geçmiş dönemde, bazı siyasetçiler Kozan-İmamoğlu ve Adana hattında hızlı tren ile ilgili sözler vermiş ancak bu konuda bu güne kadar herhangi bir gelişme olmamıştı. Geldiği günden bu yana Kozan ve bölgesi için elinden gelen tüm çaba ve gayreti gösteren Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam sosyal medya hesabından ?Kozan´ımız ?Hızlı Tren´ine kavuşuyor.? başlıklı bir paylaşım gerçekleşitirdi.

Hzılı tren ihale projesinin 8 ay süreceği ve bu süreçten sonra hızlı tren hattı yapım ihalesinin yapılacağı öğrenildi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ?Kozan´ımız ?Hızlı Tren´ine kavuşuyor.? Proje ihalesi yapıldı ve yaklaşık sekiz ay sürecek bu sürecin ardından yapım işi ihale süreci başlayacaktır. İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun.Emeklerinden dolayı başta milletvekilimiz Sayın Tamer Daglı´ya ve ilgililere teşekkürler. Hizmetlerin takipçisi olmaya devam edeceğiz.? İfadelerini kullanarak müjdeli haberi verdi.