KOZAN İSMET İNÖNÜ ORTAOKULU TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARINI AÇTI

KOZAN İSMET İNÖNÜ ORTAOKULU TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARINI AÇTI

Kozan´ın önemli eğitim kurumlarından biri olan Kozan İsmet İnönü Ortaokulunda 4006 Bilim Fuarı açılışı yapıldı.

Açılış öncesi Adana Büyükşehir Belediyesi Bando takımı milli marşlarımızdan oluşan dinleti sunarken program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunuşu ile başladı. 

Kozan İsmet İnönü Ortaokulu Müdürü Oğuz Şengel yaptığı konuşmasında ?4006 Bilim Fuarı açılış törenine hoş geldiniz. Bizler İsmet İnönü Ortaokulu olarak öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında, sosyal olarak ta kendilerini yetiştirmeli, sanata, spora ve bilime de önem vermeleri için 45 öğretmenimizle çalışıyoruz. Bizi her zaman destekleyen çok kıymetli velilerimize bugün yoğun şekilde aramızda oldukları için teşekkür ediyorum. Şu anda 27 tane hazır projemiz var. O projeleri hazırlayan çok kıymetli danışman öğretmenlerimize ve 54 öğrencimize de huzurlarınızda teşekkür ediyorum. 2 yıldır okulumuzda yaptığımız 4006 bilim fuarının gerçekleşmesinde görev alan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Özellikle 3 arkadaşımız bu işin mutfağında çok yoğun çalıştılar. Onlara da sizlerin huzurlarında isimlerini anons ederek teşekkür ediyorum ? diyerek onlara birer çiçek hediye etti.

Daha sonra kürsüye gelen proje yürütücüsü ve matematik öğretmeni Tuncay Çoban´da yaptığı konuşmasında Bilim Fuarının önemini belirtirken projelerine desteklerinden dolayı Oğuz Şengel´ e teşekkür etti.

100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışmasını organize eden Kozan İsmet İnönü Ortaokulu öğretmenlerine hediyeleri Garnizon Komutanı Binbaşı Timur Konuk takdim etti.

Yine yarışmalarda başarılı olan öğrencilere hediyeleri dağıtılırken günün anlam ve önemini belirten pasta ile programın açılışına geçildi. Konuklar daha sonra fuar salonuna geçtiler. Öğrenciler büyük bir heyecan içerisinde gelen ziyaretçileri karşılarken bilgilendirme de yaptılar.