KOZAN KOLEJİ AİLESİ ?ÖĞRETMENLER GÜNÜ?NDE DÜŞLER ALEMİ´NDE BULUŞTU

KOZAN KOLEJİ AİLESİ ?ÖĞRETMENLER GÜNÜ?NDE DÜŞLER ALEMİ´NDE BULUŞTU

Kozan Koleji Ailesi ?Öğretmenler Günü? için özel olarak düzenlenen akşam yemeğinde SODES Düşler Alemi Tesisleri´nde bir araya geldi.

 

Kozan Koleji Yönetim Kurulu, Okul Aile Birliği Üyeleri ve öğretmenler ?24 Kasım Öğretmenler Günü? sebebiyle, Düşler Alemi´ndeki yemekte bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

Yemeğe Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi BAYSAL, Başkan Yardımcısı Emin Canbolat ve Ahmet ÜNÜVAR, Okul Aile Birliği Başkanı Alev ATAŞ,  Okul Aile Birliği Üyeleri ile okulda görevli öğretmenler katıldı.

Açılış konuşmasını Okul Müdürü Kemal Altıntaş ?Hoş geldiniz? diyerek yaptı ve başarılı çalışmalarından dolayı öğretmenlere teşekkür etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Alev ATAŞ da kısa bir konuşma yaparak, öğretmenlerin kutsal bir görev yaptıklarını ifade etti ve teşekkür ederek Öğretmenler Günü´nü kutladı.

Kürsüye davet edilen Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal; gösterdikleri çaba ve başarılardan dolayı tüm öğretmenlerin ?Öğretmenler Günü?nü kutlayarak konuşmasına başladı ve başarıda katkısı bulunan okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti. İşadamı Hilmi Baysal, öğretmenlik mesleğinin bir ideal, gaye ve bir hizmet mesleği olduğunu, çocuk eğitmenin zor olduğunu ancak iyi eğitilen bir insanın, huzurlu bir toplum ve mutlu bir gelecek olduğunu söyledi ve ?çok önemli bir görev ifa eden öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, başarıların devamını diliyorum" dedi. 

Okul Aile Birliğini Başkanı Alev Ataş öğretmenler günü için hazırlattığı pastayı, en kıdemli ve genç öğretmenlerle birlikte keserek öğretmenler Günü´nü kutladı ve teşekkür ederek, Okul Aile Birliğinin hediyelerini takdim etti.

Yemeği mutluluk ve neşe içinde geçiren Kozan Koleji Ailesi, DJ´ nin söylediği şarkı ve türkülere sahnede oynadıkları oyunlarla eşlik ettiler.