Anahtar Kelimeler: Kozan Koleji Basın Buluştu

Kozan Koleji Basın İle Buluştu

Kozan Koleji Basın İle Buluştu

Özel Kozan Koleji idarecileri ve yöneticileri ilçede yayın hayatını sürdüren basın kuruluşlarının temsilcileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Basın mensupları ile okul idare binasında bir araya gelen Kozan Koleji idareci ve yöneticileri Basın mensupları ile yenen öğle yemeğinin ardından karşılıklı bilgi alış verişinde bulundular.

Yenen öğle yemeğinin ardından konuşan Kozan Koleji Okul Müdürü Kemal Altıntaş davetlerine katılan basın mensuplarına teşekkür ederek, eğitim ve öğretim alanındaki faaliyetleri ve başarıları hakkında bilgi aktarımında bulundu.

Okul müdürünün ardından konuşan yönetim kurulu başkanı Hilmi Baysal ise gerçekleştirdiği konuşmada ? öncelikle basın bizlerin yol göstericilerimizdir. Bizler ?Eğitim gönül işidir? sloganı 8 yıl önce çıktığımız bu yolda her gecen gün biraz daha çıtamızı yükselterek başarı merdivenlerini teker teker çıkmaya devam ediyoruz. Şuanda sizleri ağırladığımız okulumuzun binası 4 ay gibi kısa bir zaman dilimi içersinde Kozan halkının hizmetine sunduk.

Bu okul bizlerin değil Kozan halkının malıdır. Eğitim ve öğretim faaliyetlerimizdeki çıtamızı her gecen gün biraz daha yükseltiyoruz. Okulumuzun öğrenci kapasitesi 850 öğrencidir. Şuan ise 450 öğrencimizi eğitim ve öğretimini okulumuzda sürdürmektedir. Bugün itibarı ile Anaokulu, ilkokul ve ortaokul bölümlerimizle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. İlerleyen zaman dilimi içersinde lise bölümümüzü´ de Kozan halkı ile buluşturmayı hedefliyoruz. Bu fikrimizin hayata geçmesindeki en önemli faktör şüphesiz Kozan halkıdır. Hemşerilerimizin kendi okullarına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılı için kayıtlarımız aralıksız devam etmektedir. Tüm Kozan halkımızı okulumuza çay içmeye davet ediyoruz. Bugün değerli vakitlerinizi bizlere ayırdığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum? dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kozan koleji idareci, yöneticileri ile basın mensupları karşılıklı bilgi ve görüş alış verişinin ardından basın mensuplarına okul binası gezdirildi.