KOZAN KOLEJİ´NDE ÖĞRENCİLER OKULA MERHABA DEDİ

KOZAN KOLEJİ´NDE ÖĞRENCİLER OKULA MERHABA DEDİ

Kozan Koleji´nde öğrenciler düzenlenen törenle yeni eğitim ve öğretim yılına ?merhaba´ dedi.

 

Okul yönetimi ?Okula Merhaba´ diyen ana sınıfı birinci sınıf öğrencilerinin okula uyum süreçlerinin kolaylaştırmak için okul bahçesine oyun parkı kurdu.

2015-2016 yeni eğitim öğretim yılı için okul bahçesinde düzenlenen törene sabahın erken saatinde o gelen öğrenciler ilk günün heyecanını yaşadı.

Törenin ardından eğitim öğretim yılının ilk ders zilinin çalmasıyla Kozan Koleji ana sınıfı ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte sınıflarına girerek sıralardaki yerlerini aldılar.

Okulun ilk günü olması sebebiyle anne ve babalarıyla birlikte aynı sınıfı paylaşan ve ilk kez okulla tanışan anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri okulun ilk gününe birçoğu anne ve babası ile gelirken, bazı birinci sınıf öğrencileri ailelerinden ayrılmak istemedi. Okul bahçesine kurulan oyun alanları, teneffüslerde öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmete giren ve modern eğitim araç-gereçleriyle donatılan Özel Kozan Koleji anasınıfı, ilkokul, ortaokul binası ve spor tesisleri ile velilerden tam puan aldı.