KOZAN KOLEJİ´NDEN ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

KOZAN KOLEJİ´NDEN ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Kozan Koleji, İlçedeki ilkokul 4.sınıflar arasında ?Ödüllü Kitap Okuma Yarışması? yapacak.

İlkokul 4. Sınavlar için yapılacak ?Ödüllü Kitap Okuma Yarışması?nda birinci gelen öğrenciye tam altın verilecek.

 19 Mart 2016 Cumartesi günü saat 09.00´da Özel Kozan Ortaokulu (Kozan Koleji)´nda yapılacak yarışmada;

Birinci olan öğrenciye        : Tam altın

İkinci olan öğrenciye          :Yarım altın

Üçüncü olan öğrenciye       : Çeyrek altın

Dördüncü olan öğrenciye   : 75 TL ödül , dereceye giren öğrencilerin okullarına da plaket verilecek. Ödüller 05/04/2016 tarihinde Kozan Koleji´nde yapılacak törende verilecek.

Yarışma;1.Küçük Prens (Antoine de Saint- EXUPERY -Can Çocuk Yayınları),  2.Martı (Richard BACH-Epsilon Yayınevi), 3.Beyaz Gemi (Cengiz AYTMATOV-Ötüken Neşriyat A.Ş.) isimli 3 kitaptan yapılacak ve yarışmaya katılacak öğrenciler bu kitaplardan sorumlu olacak. Yarışmaya her okuldan 4.sınıfta okuyan öğrenciler katılabilecek.

Yarışmaya katılacak öğrenci isimleri okul müdürlükleri tarafından bir yazı ile 11.03.2016 Cuma günü saat 17.00´ye kadar Özel Kozan İlkokulu Müdürlüğü´ne bildirilecek.

Yarışma, sınav şeklinde yapılacak ve yarışmaya konu olan kitaplardan ayrı ayrı 10´ar soru sorulacak ve toplamda 30 soruyu doğru yapan öğrenci tam altın alacak. Puanlarda eşitlik olması durumunda sıralama kura ile belirlenecektir.

Sınav çoktan seçmeli ve/veya boşluk doldurma şeklinde olacak. Sınav süresi 40 dakika, değerlendirme ise; ilk 25 soru 3´er puan, son 5 soru 5´er puan üzerinden yapılacak.

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgilere kozankoleji.k12.tr adresinden, ?Duyurular? menüsünden ulaşılabilecek.