Kozan Şekerbank´tan İftar Yemeği

Kozan Şekerbank´tan İftar Yemeği

Kozan Şekerbank Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği bu yılda çiftçilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kozan Şekerbank Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği bu yılda çiftçilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Şekerbank Kozan Şubesi´nin iftar yemeği Dağılcak Tesisleri´nde verildi. İftar yemeği sonrasında Şekerbank Kozan Şubesi Müdürü Halil İbrahim Çungur, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımıza katılımınızdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diyerek, iftar yemeğine katılanlara kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Şekerbank İç Anadolu Bölge Müdürlüğü Tarım Bölümü Müdürü Mehmet Kalem iftar programına katılanlara bir konuşma yaptı. Kalem konuşmasında;

"Böyle anlamlı ve güzel bir günde bizi yalnız bırakmadığınız için şahsım ve Yönetim Kurulu Başkanı´mız Hasan Basri Göktan ve Genel Müdürüm Servet Taze ve Bölge Müdürüm Mustafa Özer adına hepinize teşekkür ediyorum. Biz 1953 yılında çiftçiler tarafından kurulmuş yaşayan tek çiftçi bankasıyız. Başta çiftçilerimiz olmak üzere tüm sektörler yıllardır bankamızla çalışmaktadır.Tüm gücümüzle Türk çiftçisine en fazla hizmet veren bankayız. 64 yıldan bu yana her zaman çiftçinin yanında olduk. Kozan´da birçok çiftçimiz,işletme sahipleri ve esnaflarla yakından görüşüyoruz. Sıklıkla geldiğim Kozana bundan sonra daha da sık gelerek yakından ilgilenmek istiyorum. Şekerbank ve SBN sigorta başta Kozan ve Adanalı çiftçilerimiz olmak üzere Türk çiftçisine ve tarımına en doğru poliçeleri yaparak üreticimizi doğal afetlerden koruma altına alıyor, hem ürünü hem çiftçimizi hem bankamızı hem de Türk tarımını sigortalıyoruz. Bu akşam İç anadolu SBN sigorta yöneticisi ve Genel Müdürlük Tar-sim çalışanlarımız çiftçilerimize destek ve bilgi vermek amacıyla burada bulunmaktadır.Çiftçilerin kurduğu bankada çalışmaktan onur ve şeref duyuyorum. 30 yıldan bu yana tarıma hizmet ediyorum. Bizimle soframızı paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şekerbank Kozan Şubesi tarafından verilen iftar yemeğine; İlçe Tarım Müdürü Bülent Tanrıverdi, Garnizon Komutanı Ahmet Eroğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Sırkıntı, Binboğa Bal Kooperatifi Başkanı Emrah Zararsız, Narenciye Üreticileri Birliği Başkanı Cengiz Sehlikoğlu, Arıcılar Birliği Başkanı Yunus Kılıçkaya, Sulama Birliği Başkanı Kadir Sönmez, Çokak Köyü Muhtarı Üzeyir Çürük, Hacıbeyli Mahallesi Muhtarı Memiş Coşkun, Şekerbank İç Anadolu Bölge Müdürlüğü Tarım Bölüm Müdürü Mehmet Kalem, İç Anadolu Bölge SBN Sigorta Yöneticisi Coşkun Demircan, SBN Sigorta TARSİM Yöneticisi Erkan Karaşlar, Kozan Şekerbank Tarım Portföy Yöneticisi Oğuz Erkoç, banka personelleri ve banka müşterileri katıldı

/resimler/2018-5/26/1439171246310.jpg

 



Anahtar Kelimeler: Kozan Şekerbank İftar Yemeği