Anahtar Kelimeler: Kozan Spor Kendi Evin Yendi

Kozan Spor Kendi Evin´de 3-1 Yendi

Kozan Spor Kendi Evin´de 3-1 Yendi

Spor Toto 3.Lig 1.Grup´ta mücadele eden Kozanspor, İsmet Atlı Stadyumu´nda Hatay temsilcisi Erzin Belediyespor´u ağırladı. Çekişmeye sahne olan maçı Kozanspor 3-1 kazandı. Kozanspor maça Zekeriya, Yunus, Cevher, Burçak, Mustafa,...

Spor Toto 3.Lig 1.Grup´ta mücadele eden Kozanspor, İsmet Atlı Stadyumu´nda Hatay temsilcisi Erzin Belediyespor´u ağırladı. Çekişmeye sahne olan maçı Kozanspor 3-1 kazandı.

Kozanspor maça Zekeriya, Yunus, Cevher, Burçak, Mustafa, Altan, Ali, Samet, Yaşar, Özcan ve Ümitcan onbiriyle başladı. Maça Kozanspor hızlı ve baskılı başladı. Maçın 14.dakikasında kazanılan serbest vuruşu Mustafa Demir ceza sahası içine orta olarak kullandı. Topu önünde bulan Cevher düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı. Bu golle Kozanspor 1-0 öne geçti.  20.dakikada Ali Karaağaç sakatlığı sebebiyle yerini Uğur Dalmış´a bıraktı. 27.dakikada Erzin Belediyespor´da Emre Bayram kaleci Zekeriya ile karşı karşıya kaldı. Onun şutunu Zekeriya kurtardı. İlk yarı da başka gol olmadı ve Kozanspor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıya Erzin Belediyespor baskılı başladı. Fakat aradığı golü bulamadı. 54.dakikada Samet Kumbaşı oyundan çıktı, yerine Fazlı Ayan oyuna girdi. 63.dakikada Özcan Polat atağı başlattı. Fazlı Ayan´ın koşu yoluna bıraktı. Fazlı ceza sahasına sert ve kavisli bir orta kesti. Erzin´de Fatih Uyar pozisyonu uzaklaştırmak isterken yaptığı ters vuruşla topu kendi ağlarına yolladı. 70.dakikada Özcan yine atağı başlatan isimdi. Yaşar Yılmaz´ın koşu yoluna bıraktı. Yaşar ceza sahasına doğru katetti.

Çizgiden, dışarıda bulunan Fazlı´ya topu çıkardı. Fazlı topu düzeltti. Yay üzerinden düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı ve takımını 3-0 öne geçirdi. Ümitcan ceza sahası dışından vurduğu şutu kaleci Ramazan kurtardı. 3-0´dan sonra Demirovic Altan Aksoy´u oyundan alıp yerine Ebu Sıddık´ı sürdü. Bu değişiklikten sonra Kozanspor tamamen savunmaya gömüldü. Maç tamda bu skorla bitti derken 88.dakikada ceza sahası içinde Samed Ali Kaya iyi vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. Maç bu golün ardından 3-1 sona erdi./resimler/2016-10/23/1207586619834.jpg/resimler/2016-10/23/1208207672408.jpg