KOZAN TEKİRDAĞSPOR İLE BERABERE KALDI

KOZAN TEKİRDAĞSPOR İLE BERABERE KALDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Ligi 1.Grupta mücadele eden Kozan Belediyespor, Tekirdağ deplasmanından 1 puanla dönüyor.

K.Ekspres- Dün (5 Ekim) Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda saat 15:30´da başlayan karşılaşma başabaş bir mücadelenin ardından 0-0 sonuçlandı. Kozan Belediyesporun iki oyuncusunun (Fazlı Ayan 67´, Burçak Özkanca 82´) sarı kart gördüğü karşılaşmayı Eskişehir bölgesi hakemlerinden Semih Kurt yönetti.

Tekirdağspor´un 3 oyuncu değişikliği hakkını da kullandığı maçta, Kozan Belediyespor 1 oyuncu değişikliği yaptı. Kozan takımından maçın 89.dakikasında Yaşar Yılmaz oyundan çıkarken, yerine İlyas Aksu girdi. Ligde 5.maçına çıkan Kozan Belediyespor, ilk hafta aldığı mağlubiyetin ardından çıktığı 4 maçtan 2 beraberlik ve 2 galibiyet ile ayrıldı.

9 Ekim Pazar günü evinde Ankara Demirspor´u ağırlayacak Kozan Belediyespor 3 puan hedefiyle sahaya çıkacak. Saat 15:00´te başlayacak olan karşılaşmanın bilet ücreti 5 tl olarak belirlendi. Ligde aldığı başarılı sonuçlara Ankara Demirspor maçı ile bir yenisini daha eklemek istediklerini dile getiren Kozan Belediyespor Kulüp Yönetimi, taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Kozan´ın U19 Takımı Galibiyet ile Başladı
Kozan Belediyespor´un U19 takımı mücadele ettiği Adana Amatör Liginde ilk maçına çıktı. Adana´nın Yeşilevler takımı ile karşılaşan Kozan ekibi maçı 5-0´lık skorla kazanarak önemli bir galibiyete imza attı. /resimler/2016-10/8/1325194433829.jpg