Kozan Ticaret Odası´ndan Üye Zİyaretleri

Kozan Ticaret Odası´ndan Üye Zİyaretleri

Kozan Ticaret Odası meslek gruplarına bağlı üyelerini tek tek ziyaret ederek sorun ve şikayetlerini dinliyor.

Kozan Ticaret Odası meslek gruplarına bağlı üyelerini tek tek ziyaret ederek sorun ve şikayetlerini dinliyor.

Kozan Ticaret Odası KOSGEB Temsilcisi-Halkla İlişkiler Uzmanı Esra Şentürk, Kozan Ticaret Odası´nın 7 meslek grubundan oluşan üyelerini tek tek ziyaret ederek sorunlarını ve şikayetlerini dinliyor.

Bu kapsamda, Kozan Ticaret Odası üyesi olan Kozan Ekspres Gazetesi´ni ziyaret eden Esra Şentürk, üyeler ile yaptığı görüşmeler sonrasında oda başkanı Mustafa Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sorunların çözümü noktasında istişare yaptıklarını ifade etti.

Kozan Ekspres Gazetesi ziyaretinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren KOSGEB Temsilcisi-Halkla İlişkiler Uzmanı Esra Şentürk şu ifadelere yer verdi:

?Kozan Ticaret Odası Başkanı Sayın Mustafa Kandemir´in talimatları doğrultusunda üye ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Üyelerimizin yaşadığı sıkıntılar, problemler varsa bana iletiyorlar. Ben de raporlayarak Sayın Mustafa Kandemir´e iletiyorum. O´da gerekli yerler ile görüşerek soruların kısa sürede çözülmesini sağlıyor. Buradaki amacımız; Kozan Ticaret Odası üyelerini ziyaret ederek sorun ve problemlerin kısa zamanda çözülmesini sağlamak ve aynı zamanda KOSGEB hibe ve destekleri ile ilgili olarak faaliyet alanında olan üyelerimizle görüşmek. Odamızda gerçekleştirilen faaliyetler ile ilgili bilgi aktarımında bulunuyoruz. Günlük olarak Resmi Gazete´yi takip ediyoruz. Yapılan herhangi bir yasa değişikliği konusu olduğunda üyelerimize hemen bilgi veriyoruz. Bunları aynı zamanda sosyal medyada ve resmi internet sitemizde yayınlıyoruz. Kozan Ticaret Odası üyelerinin daha sağlıklı ve iyi bir hizmet alabilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz? diye konuştu.

Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes, Esra Şimşek´in gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.