Anahtar Kelimeler: Kozan Parti Kozan gençliği Adana’

Kozan AK Parti, Kozan gençliği için Adana’da

Kozan AK Parti, Kozan gençliği için Adana’da

Kozan AK Parti, Kozan gençliği için Adana’da

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ve yönetim kurulu üyeleri Kozan’da yaşayan gençlerin spor alanında kendilerini geliştirmeleri gençlerin önündeki engel ve tehlikeleri kalkması için yaptıkları çalışmalar hakkında istişarede bulunmak üzere İl Gençlik Spor Müdürü Muzaffer Cıntımar’ı makamında ziyaret etti.

Kozan gençliğinin geleceğine yön verecek projeler üzerine istişarede bulunan heyet, gençliğin önündeki tehlikeler üzerine de İl Jandarma Komutanı Albay Taşkın Keleş ile bir araya geldi.

Kozan Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleşen ziyarette Adana İl Gençlik ve Spor Müdürü İl Gençlik Spor Müdürü Muzaffer Cıntımar’ı makamında ziyaret eden heyet ardından İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Taşkın Keleş’i makamında  ziyaret etti. Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, Kozan’ın daha güvenilir hale gelmesi adına yapılabilecek faaliyetler üzerinde görüşmeler yaptıklarını ifade ederek; “Kozan’da imkanlar arttırılırsa örnek projelere imza atacak bir çok gencimiz var. Bu gençlerimizi ilçede daha çok spordan eğitime bir çok alanda kendilerini geliştirmeleri, tehlikelerden kendilerini korumalrı için istişarelerde bulunduk. Hizmetler Kozan’ımız için her zaman önemlidir. Halkımıza bunları en iyi haliyle yapmak adına çalışmalarımız devam edecektir” dedi.