Anahtar Kelimeler: Kozan Parti’ Kayıt Plaket Töreni

Kozan AK Parti’de Üye Kayıt ve Plaket Töreni

Kozan AK Parti’de Üye Kayıt ve Plaket Töreni

AK Parti Kozan İlçe Teşkilatı tarafından teşkilat içerisinde en fazla üye kaydı gerçekleştiren parti yönetim kurulu ve üyeleri plaket ile ödüllendirildi.

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Avukat Yusuf Bilgili Kozan’da AK Partiye gönül veren vatandaşlar ile bir araya geldiklerini ifade ederek her 4 seçmenden bir kişinin AK Parti üyesi olduğunu kaydetti. 
Kozan Sosyal Yaşam Merkezi binası toplantı salonunda AK Parti Kozan İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili ve yönetiminin yanı sıra parti üyeleri ve partili vatandaşların katılımı ile gerçekleşen programda konuşan İlçe Başkanı Bilgili AK Parti’ye kurulduğu günden bugüne gönül veren ve partisinin üye sayısını artırmak için canla başla mücadele veren dava arkadaşlarına teşekkür etti.
Programa telefonla bağlanarak Kozanlı hemşerilerini selamlayan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet AY ise yoğun programından dolayı Kozan’daki partisinin programına katılamamanın üzüntüsünü yaşadığını ancak kalbinin her daim Kozanlı hemşerilerinin yanında olduğunu belirtti. 
 “Kozan’da her 4 seçmenden biri Ak Partiye gönül verdi” 
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Kozan İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili, “ Cumhurbaşkanımızın üye kayıt seferberliği kapsamında Adana ilimizde 60 bin üye hedefimiz vardı. Adana İl Başkanımız Mehmet Ay bizlere 4 bin 729 üye hedefi vermişti. Bizler bu hedef doğrultusunda seferberlik başlattık ve yaptığımız çalışmalar neticesinde 30 Eylül itibari ile 4 bin 770 üye sayısına ulaştık. Bugün itibari ile Kozan seçmenin yüzde 25’i bize üye. Her dört seçmenden biri Ak Parti üyemiz. Kozanda 23 bin 390 yemiz var. Tüm üyelerimizin katkısı var ama Kerim Görüş, Memduh Boyaz birinci oldu 260 üye ile her yüz üye yapan arkadaşımızı başarılı saymıştık. Bugün bu başarılı arkadaşlarımızı plaket takdim edeceğiz. İlçe Koordinatörlerimiz Kasım Pamuk, Nail Göçer, Fahri Keleş, Dinçer Dinç, Kadın Kolları Başkanı Saffet Sarıca, Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Cengiz, en çok üye yapan yönetim kurulu üyelerimiz Memduh Boyraz, Kerim Görüş, Tavşantepe Mahalle Başkanı Sefer Toygar özverili çalışmaları ile plaketlerini takdim ediyoruz” dedi.  
Pamuk, “Türkiye’nin ve Dünya’nın en büyük siyasi parti teşkilatıyız”
İl Başkan Yardımcısı Kasım Pamuk, önemli olan aidiyet duygusu oluşması ve sizin idolünüz olan bir lidere üye olması bu partinin felsefesini benimsemesinin en önemlisi üye kaydıdır. Genel başkanımız bu konuya çok önem veriyor. Bazı partilerde delege hegemonyası vardır. Ak parti herkesin katılım sağladığı demokrasi ve özgürlüğün partisidir.  Türkiye’de  ve dünyada en büyük teşkilata sahip olan partisiyiz” diye konuştu. 
Ay, “Adana’yı AK Partinin Kalesi yapacağız”
AK Parti il Başkanı Mehmet Ay Kozan Ak Parti ilçe teşkilatına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “ Yapılan üye çalışmaları ve gayreti ile Cumhurbaşkanına vermiş olduğumuz Adana’yı, Kozan’ı  AK Partinin kalesi yapacağız sözümüzü inşallah yerine getireceğiz” dedi.