Anahtar Kelimeler: Kozan Parti’ Yusuf Bilgili devam

Kozan AK Parti’de Yusuf Bilgili ile yola devam

Kozan AK Parti’de Yusuf Bilgili ile yola devam

AK Parti Kozan İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi’ni 28 Mart’ta gerçekleştirecek. Kongreye mevcut Başkan Avukat Yusuf Bilgili ile gidilecek.

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Avukat Yusuf Bilgili, AK Parti kurulduğu günden bu yana Kozan ilçesinde gönülden gönüle hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürürken, yeniden ilçe başkanı adayı olarak yer aldı. Kozan’da her kesim tarafından sevilen ve gönül köprüleri kuran Başkan Bilgili, yeniden tek aday olarak gösterilirken, AK parti kuruluşundan bu yana partisi için büyük fedakarlıkla çalışmalarını sürdürüyor.

 

“Kongre süreci ülke ve ilçemiz için hayırlara vesile olsun” diyen Başkan Bilgili, büyük bir coşku ile kongre sürecine hazırlandıklarını kaydetti.

AK Parti’de her kademede yer alan partilerinin büyük bir davaya, ülke bekasına ve geleceğine can siperhane bir şekilde çalıştığını söyleyen Bilgili; “Bugüne kadar partimizin her kademesinde yer alan yöneticilerimizden üyelerimizi ve tüm Kozan halkını 28 Mart’ta gerçekleştireceğimiz  7. Olağan Kongremize davet ediyoruz. Bizler, ben değil biziz. Biz birlikte Türkiye’yiz. Kozan’da kadınlarımız, gençlerimiz ve gönüllülerimiz ile kapı kapı gezerek hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye’miz için tarihe altın harflerle yazılacak büyük hizmetler yapan Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK kadroların safında yer almak bizim için büyük bir onurdur. Şahsıma bu onurlu görevi layık gören tüm siyasi büyüklerime ve birlikte yol yürüdüğümüz dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım. Kongremize tüm dava arkadaşlarımız ve Kozanlılar davetlidir” dedi.