Kozan Aktif Eğitim-Sen Üyelerine Temel Hukuk Semineri

Kozan Aktif Eğitim-Sen Üyelerine Temel Hukuk Semineri

Aktif Eğitimciler Sendikası Kozan temsilciliği üyelerine yönelik ‘Temel Hukuk’ konulu seminer düzenledi.

Özel Kozan Burç İlköğretim Okulu toplantı salonunda gerçekleşen programın açılış konuşmasını Aktif Eğitimciler Sendikası Adana şube başkanı Ömer Yılmaz yaptı. Yılmaz sendikanın Kozan temsilcisi Osman Yavuz ve eğitimcilere seminere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Sendikacılığın koltuk kapma yeri olmadığını dile getiren Yılmaz, eğitimin tüm dinamikleriyle ele alınması gerektiğini ifade etti. Yılmaz sözlerine şöyle devam etti; “Aktif Eğitimciler Sendikası olarak, üyelerimizin özlük haklarını sürekli takip eden bir kurumuz. Ayrıca yurt genelinde gerçekleştirdiğimiz birçok programla üyelerimizi bir araya getirerek sosyal bir sendikacılık örneği sergiliyoruz. Türkiye`nin ve eğitim sistemimizin en büyük sorunu olan "madde ve internet bağımlılığı" ile ilgili sendika olarak eylem planı hazırlayarak farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz.”

Yılmaz’ın konuşmasının ardından sendikanın Adana şubesi Başkan yardımcısı Ahmet Akım üyelere ‘Temel Hukuk’ konulu bir seminer verdi. Akım konuşmasında üyelerin meslek hayatlarını icra ederken karşılaşabilecekleri muhtemel hukuki sorunlarla ilgili temel bilgiler aktardı.  

Program, üyelerin fotoğraf çekimi ile sona erdi.