Anahtar Kelimeler: KOZAN BASINI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

KOZAN BASINI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

KOZAN BASINI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Kozan Belediyesi, Kozan'da yerel ve ulusal basın mensupları ve ailelerine iftar yemeği verdi.

Düşler Alemi’nde gerçekleştirilen iftar programına, Kozan'daki yerel ve ulusal basın mensupları ile ailelerinin yanı sıra; Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçelerinin AK Parti ilçe başkanları, Kozan Belediye başkan yardımcıları da katıldı.

Belediye Başkanı Kazım Özgan, Adana AK Parti İl binasında gerçekleştirilen bir programda Saadet Partisi'nden ayrılıp AK Parti'ye geçişinin ardından AK Parti rozetini Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik tarafından rozeti takıldıktan sonra programa katıldı. Özgan, davetlilerle yakından ilgilendi ve tüm Kozanlıların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Programda, Türkiye şampiyonu olan 17 yaşındaki güreş sporcusu Haticenur Sarı’da yer aldı.

Belediye Başkanı Özgan, Sarı'yı tebrik ederek, ondan sadece Türkiye değil, dünya şampiyonluğu için de söz aldı.

Haticenur Sarı ise, Türkiye şampiyonluğunun ardından milli takım kampına katılmaya hak kazandığını ve önümüzdeki Uluslararası turnuvada dünya şampiyonluğu elde etmek istediğini söyledi.

Belediye Başkanı Kazım Özgan, şampiyon kıza çeyrek altın ve maddi destek sağlayarak, AK Parti'ye geçişiyle ilgili olarak da konuştu. "Yeni bir dönem başladı. Ülkemiz, vatanımız, devletimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için desteğimiz tam olacak" dedi.

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili de söz alarak, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'a yeniden yuvaya döndüğü için için hoş geldiniz dedi ve 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden seçmek için çalışacaklarını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından iftar programı hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.