Anahtar Kelimeler: KOZAN BASINI UNUTMADI

KOZAN BBP BASINI UNUTMADI

KOZAN BBP BASINI UNUTMADI

Büyük Birlik Partisi Kozan İlçe Başkanı Gürdal Topal ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Kozan'da çalışan yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Gürdal Topal ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. Bi Döner’de bir araya gelen gazeteciler ve Büyük Birlik Partiler kozan'daki basın sektörü hakkında karşılıklı istişarede bulundular.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak için bir araya geldiklerini ifade eden BBP Kozan İlçe Başkanı Gürdal Topal, “Basın camiasında çalışıp vefat etmiş bütün gazetecilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Basın şehidi Büyük Birlik Partisi genel başkanımız Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte hayatını kaybeden İsmail Güneş'i de unutmadık. Basınımız Kozan'da güzel bir çalışma yürütüyor. Basın halkın duyan kulağı, gören gözü ve konuşan dilidir. Siyasetçilere şehrin kalitesini artırmak için görev düşüyor. Bunun bir paydaşı da basındır. Basın; kaliteli, güzel ve doğru haber yaparsa, bölgenin de kalitesinin artmasında, halkın önünü açmasında yol alır. Siz olduğunuz sürece biz de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gününüz kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Büyük Birlik Partisi Kozan İlçe Başkanı Gürdal Topal, Kozan'da ki basın mensuplarına Büyük Bildik Partisi’nin rahmetli Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözlerinin yazdığı tabloları hediye etti. Düzenlenen toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.