KOZAN BELEDİYESİ CENAZE HİZMETLERİ BİRİMİNİ KURDU

KOZAN BELEDİYESİ CENAZE HİZMETLERİ BİRİMİNİ KURDU

30 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, sosyal projelerine bir yenisini daha ekledi.

Kozan’da vatandaşların cenazelerinde yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün talimatı ile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Cenaze Hizmetleri Birimi 7/24 hizmet vermeye başladı. 2 adet cenaze yıkama aracı, 2 adet nakil aracı, 1 pikap araç ve toplam 20 personelle kesintisiz hizmet veren Cenaze Hizmetleri birimi, taziye çadırı, masa-sandalye, çay semaveri, soba, yemek gibi hizmetleri ücretsiz karşılıyor. Birim bünyesinde yeni kurulan ve tüm yurtta ‘Alo Cenaze’ hattı olarak bilinen 188 numaralı telefon sayesinde vatandaşların acılı günlerinde ihtiyaçlarına daha hızlı ulaşması amaçlanıyor.

Cenaze Hizmetleri Birimini ziyaret eden ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Başkan Öztürk: “Bu kutsal göreve talip olurken iyi günde, kötü günde vatandaşımızın yanında olma gayesiyle yola çıktık. Vatandaşımızın en kederli gününde yanında olup onlara destek vermek bizim asli görevlerimizden. Yeni kurduğumuz Cenaze Hizmetleri Birimimiz sayesinde her türlü cenaze hizmetini vatandaşımıza ulaştırıyoruz. Halkımızın acısını bir nebze olsa da dindirecek birimimizin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Başkan Öztürk’ün gerçekleştirdiği ziyarete Adana MHP Milletvekili Adayı Dr.Burak Yiğenoğlu, Başkan Yardımcıları Yaşar Şenöz, Cengiz Yeşiloğlu ve belediye yetkilileri katıldı.