Kozan Belediyesi muhtarların sorunlarını dinledi

Kozan Belediyesi muhtarların sorunlarını dinledi

Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu, ilçe merkezindeki mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi

Başkan Yardımcısı Yeşiloğlu,  Arıkan Konağı’nda düzenlediği kahvaltılı toplantıda, muhtarlarla bir süre sohbet ederek,  devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gelen bütün istekleri değerlendirerek yerinde tespit yaptıklarını ifade eden Yeşiloğlu, “Büyükşehir belediyemizle el ele vererek mahallelerimizde çok daha güzel işler yapacağız. Bu tür toplantılarda bir araya gelerek yapacağımız değerlendirmelerle sorunları birlikte çözeceğiz. Hizmetlerimizi mahalle ayrımı gözetmeksizin yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Tufanpaşa mahallesi Muhtarı Nuh Çolak ise yıllardan buyana artarak devam eden sorunların tamamının,  kısa süre önce işbaşına gelen yeni belediye yönetiminin bir çırpıda çözmesini  istemenin haksızlık olacağını, sorunların çözümü noktasında belediye biraz daha zaman tanınması gerektiğine inandıklarını kaydetti.

Toplantıda söz alan diğer mahalle muhtarları da belediyenin bütçe imkanlarının önceki döneme göre  kısıtlı olduğunu bildiklerini,  mahallelerdeki sorunların önem sırası belirlenerek çözülmesinden yana olduklarını söylediler.