Kozan Belediyesi'nden Muhtarlara Özel İftar Programı

Kozan Belediyesi, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Kozan Merkez ve kırsal mahalle muhtarlarına özel bir iftar programı düzenledi.

Millet Bahçesi Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen programa, Kozan Merkez ve kırsal mahalle muhtarları tam kadro katıldı. Ayrıca siyasi partilerin ilçe başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli vatandaş da programa katıldı.

Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan, iftar programında yaptığı konuşmada, Ramazan ayının önemine vurgu yaparak muhtarların ve davetlilerin Ramazan ayını tebrik etti. Ayrıca, oruçların kabul olması dileğinde bulundu. Programın hayırlara vesile olmasını diledi.

Kozan Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Açıkgöz ise, kendileri onuruna düzenlenen iftar programı için Belediye Başkanı Kazım Özgan'a teşekkür etti. Programın, hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Açıkgöz, muhtarların ve davetlilerin birlikte geçirdikleri bu güzel akşamı unutmayacaklarını belirtti.

İftar programı, okunan ezan ve yapılan duaların ardından başladı. Davetliler, iftarlarını açarak bir arada güzel bir akşam geçirdiler. Programın sonunda masaları tek tek gezen Başkan Özgan, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.

Kozan Belediyesi, Ramazan ayı boyunca birçok etkinlik düzenlemeye devam ediyor. Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde, vatandaşların bir arada güzel vakit geçirmeleri için çalışmalarına devam eden Belediye, halkın da desteğiyle bu tür etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edecek.