Kozan Belediyesinden Parklarda Genel Temizlik Çalışması

Kozan Belediyesinden Parklarda Genel Temizlik Çalışması

Kozan Belediyesi Kozan'ın en büyük parklarından birisi olan Atatürk parkında hummalı bir çalışma başlatarak genel bakım ve temizlik çalışması başlatarak vatandaşların rahat kullanabileceği bir mekan haline getirdi.

 

Kozan Belediyesi ilçe merkezinde bulunan parklarda başlatmış olduğu genel bakım ve temizlik çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallerde de bulunan parkların genel bakım ve Kozan Belediye başkanı Mimar Kazım Özgan, çalışmaları yerinde inceleyerek gerekli çalışmaların bir an evvel bitirilmesi talimatını verdi.

Kozan Belediye başkanı Mimar kazım Özgan ;"Vatandaşlarımızın yaşam alanları olan parklarımızın genel bakım çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleştirirken, peyzaj, temizlik çalışmalarının yanı sıra güvenliğini de en üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz.

Atatürk Parkında genel temizlik ve bakım çalışmaları ağaçlarda budama işlemi gerçekleştirildi. Aynı hassasiyeti tüm parklarımızda gösterdiğimiz gibi vatandaşlarımızın mekanı olan parklar vatandaşların aileleriyle dinlenme alanları olmaya devam edecek" dedi.