Kozan Belediyespor Firtinasi Kasip Kavuruyor

Kozan Belediyespor Firtinasi Kasip Kavuruyor

Bu sezon adını Bölgesel Amatör Lig tarihine altın harflerle yazdıran Kozan Belediyespor, Akşehir deplasmanından da 3 puanla döndü.

Akşehir Nasreddin Hoca stadyumunda, 13:30’da başlayan maçta Kozan Belediyespor 5 sarı kart ve bir kırmızı kartla sezonun en çok kart gördüğü maçını oynadı.

 

25.dakikada Abdurrahman Şahan’ın sağdan gelen ortayı kafa golüne çevirmesiyle Kozanspor gol perdesini araladı. İlk yarının bitimine dakikalar kala Serkan Özkan yaptığı köşe atışının kaleciye çarpmasıyla Kozanspor adına 2.golü kadetti. (38.d)

 

Kozan Belediyespor’dan Deniz Ozan Tintin, ilk yarıda gördüğü sarı kartın ardından, 80. dakikada yaptığı faul sonrasında 2. sarı kartı da görerek, kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

 

Kozan’dan takımını desteklemek için yollara düşen “Çılgınlar”ın desteğiyle maçın tamamında üstün oynayan taraf olan Kozanspor, 10 kişi kalmasına rağmen 86. dakikada Uğur Dalmış’ın ayağından üçüncü golü bulmayı başardı.

 

Deniz Ozan Tintin’in kırmızı kart cezası nedeniyle gelecek hafta forma giyemeyeceği Kozanspor’da, pazar günü 13:30’da oynanacak Toroslar Belediyespor maçının hazırlıkları başladı.