Kozan Belediyespor güle oynaya şampiyonluğa

Kozan Belediyespor güle oynaya şampiyonluğa

Kozan Belediyespor, kendi evinde Dörtyol Gençlerbirliği ile yaptığı maçtan 2-1 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

Kozan Belediyespor, kendi evinde Dörtyol Gençlerbirliği ile yaptığı maçtan 2-1 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı. Bölgesel Amatör Liginde (BAL) haftalardır oturduğu liderlik koltuğunu kimseye kaptırmayan Kozan Belediyespor, 17. haftanın sonunda 40 puanla, averaj farkıyla liderliğini korumayı başardı.
13:30’da başlayan karşılaşmanın 3. dakikasında kazandıkları penaltı ile  1-0 öne geçen Dörtyol Gençlerbirliği’ne yanıt maçın 6. dakikasında Mehmet Yaşav’ın golü ile geldi. Maçın 45. dakikasında Muzaffer Özcanlı Kozan Belediyespor’u 2-1 öne geçiren golü attı. İkinci yarıda üstün bir oyun sergileyerek konuk ekibi yarı sahasına hapseden Kozan Belediyespor maçı 2-1 kazanmayı bildi.
Stadyuma sığmayan Kozan Belediyespor taraftarı maç süresince takımını büyük bir coşku ile destekledi.
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. grup maçlarına ligin 18. haftasında deplasmanda Akdeniz Belediyespor ile devam edecek olan Kozan Belediyespor’un karşılaşması 15 Şubat Pazar günü saat: 13:30’da.
Kozanspor Taraftar Derneği Kuruldu
Kozan Belediyespor’a her karşılaşmada destek olan taraftarların, örgütlenerek Kozanspor Taraftar Derneği’ni kurduğu öğrenildi. Başkanlığını Kozan’ın tanınmış esnaflarından Tolga Savaş’ın üstlendiği derneğin, faaliyet ve satışlarından elde edilecek gelirin tamamının kulüp yönetimine bırakılacağı bildirildi. Kozan Belediyespor logolu ürünlerin hazırlığını tamamlayan dernek yöneticileri, ürünlerin ilk tanıtımını Dörtyol Gençlerbirliği maçı öncesinde yaptı.